Team Confetti Meeting

TC_meeting_1
I guess everyone here knows by now that I am very proud to be a new member of the lovely Team Confetti. But after being introduced on the Team Confetti blog, writing my first guest-post and being in a Whatsapp-group that’s never silent, it was time for an actual meeting. So this monday Olga, Ingrid and I met up at the lovely (and hipster approved) Stan & Co in Utrecht for looooong conversations, cake, drinks and goodies. It was like we’ve known each other for years. I’m already very much looking forward to the next meeting and I really hope I can meet Tea (who lives in London) one day too. I’m so happy with my new friends and everything that my blog and business brought me so far. Life’s good.

Ik denk dat iedereen hier nu wel zo’n beetje weet dat ik een super trots nieuw lid ben van Team Confetti. Maar nadat ik ben voorgesteld op de Team Confetti blog, ik mijn eerste gast-artikel heb geschreven en ik in een Whatsapp-groep zit die zelden stil is werd het tijd voor een ├ęchte ontmoeting. Dus afgelopen maandag kwamen Olga, Ingrid en ik bij elkaar in het leuke (en hipster-verantwoorde) Stan & Co in Utrecht voor laaaaaaange gesprekken, taart, drankjes en cadeautjes. Het was alsof we elkaar al jaren kenden. Ik kijk nu al uit naar onze volgende meeting en ik hoop dat we op een dag ook kennis kunnen maken met Tea (die in Londen woont). Ik ben zo blij met mijn nieuwe vrienden en alles dat mijn blog en bedrijfje me tot op heden hebben gebracht. Life’s good.

TC_meeting_2

TC_meeting_3

TC_meeting_4

TC_meeting_5

TC_meeting_6

TC_meeting_7

TC_meeting_8