Mijn 3 favoriete columns tot nu toe

Recap-overview
Jullie zijn van mij gewend dat ik op de laatste vrijdag van de maand een column schrijf. Maar buiten het feit dat ik daar deze week geen tijd voor heb gehad is het ook nog eens vrij rustig op de blog. Veel van mijn lezers zijn op vakantie en dat gun ik ze natuurlijk van harte! Maar als ik een column schrijf, dan wil ik het liefste dat dat optimaal gelezen wordt. Daarom heb ik deze maand geen nieuw column geschreven, maar highlight ik wat ‘oudjes’, die sommigen van jullie nog niet gelezen zullen hebben (ik heb er immers flink wat volgers bij gekregen in het afgelopen half jaar). Dus zie hier, mijn drie favorieten!

1. Over netwerk-meetings.
Dit was het allereerste column dat ik schreef voor de blog. Ik ging naar mijn eerste ├ęchte netwerk-event en dat was ook zonder twijfel mijn laatste.

Treasury Thursday wk 45_FB

 

2. Een jaar na mijn afstuderen.
Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat ik afstudeerde van de kunstacademie, maar vorig jaar schreef ik over hoe mijn eerste jaar als afgestudeerd illustrator is verlopen. Hoe het op sommige vlakken meer was dan ik had durven dromen en op andere vlakken juist niet.

1

 

3. Over ‘iets bijdragen’.
Deze derde en laatste column gaat me misschien wel het meeste aan het hart. Hier vertel ik over de mooiste ervaring die John en ik hadden tijdens onze roadtrip door Amerika van vorig jaar. Lange tijd had ik het gevoel dat ik als illustrator maar weinig bij te dragen had aan de wereld. Deze ervaring zette daar officieel een punt achter.

Iolanthe_1

 

Had jij deze columns al gelezen? Welke vond je het leukst? Ik hoor het graag in de comments en volgende maand schrijf ik een nieuwe, beloofd!