Shop-stop: My roadtrip backpack

Shop-stop Daypack
I hope I’m not boring you with all of my roadtrip-anticipation posts, but it’s hard for me to keep my excitement to a managable level, since departure is only a few weeks away now. With our vacation creeping closer, it’s time for me to start thinking about what to put in my daypack. So here’s a shop-stop with bare necessities, must-haves and things that are just plain cute.

Hopelijk verveel ik jullie niet met al mijn roadtrip-voorpret-artikelen, maar het is lastig om mijn enthousiasme in toom te houden aangezien de vertrekdatum steeds dichterbij komt. Nu het nog maar een paar weken duurt voor we in het vliegtuig zitten wordt het voor mij langzaamaan tijd om eens na te denken wat ik daar in mijn rugzak wil hebben zitten. Dus hier is een shop-stop met simpele noodzakelijkheden, must haves en dingen die gewoon te leuk zijn om niet mee te nemen.

Sources: 1. Backpack | 2. Llama clutch | 3. Sunscreen | 4. SLR | 5. Phone case | 6. Travel tripod