Radiostilte en zomerstop

8Vandaag doorbreek ik de radiostilte hier op de blog met de mededeling dat ik een zomerstop houd. Gezellig, of niet? Dit klinkt super cynisch, maar zo is het niet bedoeld. Ik geef jullie vandaag wat tekst en uitleg over waar ik was de afgelopen maand(en) en wat ik de komende weken van plan ben.

Om maar met de deur in huis te vallen; mijn hoofd zat vrij vol de afgelopen tijd. Sinds mijn verjaardag eind mei ben ik met veel dingen tegelijk bezig geweest; werken in het TextielMuseum, het ontwikkelen van nieuwe producten en het passen van trouwjurken bijvoorbeeld. Maar ik was vooral ‘in de ban van de Save the Date’. Zoveel zelfs, dat die Save the Date even heel veel van mijn tijd en energie heeft opgeslokt. Want wat iedere creatieveling om je heen zegt is waar: iets voor jezelf maken is ongeveer honderdduizend keer moeilijker dan iets maken voor een klant. Maar! De Save the Date is klaar (en ik ben er Godzijdank nog heel blij mee ook), dus de storm is weer even gaan liggen. Tot ik aan de uitnodiging ga beginnen, waarschijnlijk. Bij deze een kleine sneak peek:

Coming-soon-lagen1_INSTA

 

Uiteraard laat ik jullie snel zien hoe de Save the Date geworden en is en dan kan ik ook meer vertellen over de sfeer van onze dag en het verhaal achter de vormgeving (want jongens, het wordt zo tof allemaal!). Ik wacht daar alleen even mee tot jullie allemaal weer terug zijn van vakantie, want jullie hoofden zitten nu waarschijnlijk vol ijsjes, zand tussen je voeten en zonsondergangen. Heel begrijpelijk!

Om bovenstaande reden kondig ik bij deze dus ook een korte zomerstop aan. Zo kan ik me nog even vol concentreren op wat ik allemaal wil doen deze zomer (ik heb een speciaal Komkommertijd-regime waarover ik komende donderdag meer deel bij Team Confetti) en even wat inspiratie op doen voor nieuwe blogartikelen. Maar voor jullie heb ik in de tussentijd ook wat leuks, namelijk wat pareltjes uit het archief. Ik heb (naar mijn mening) het afgelopen jaar een heleboel leuke content gedeeld die jullie vast niet allemaal hebben gelezen. Als zomer-zoethoudertje deel ik daarom vandaag de leukste artikelen van afgelopen jaar. Verder wens ik jullie natuurlijk een awesome zomer en ik verwacht dat ik begin september weer terug ben met volle blog-moed.

Pareltjes uit het archief: