On the cover of ‘Maak Magazine’!

MaakMagazine_1
A little while ago, I got an e-mail from the lovely Anke of ‘Maak Magazine’ (an awesome Dutch DIY magazine). She asked me if she could do a feature about my ‘Christmas in a Cup’ workshop in the special Christmas edition of the magazine. Uhh…YEAH!
What started as ‘just a feature’ (but very cool none the less) ended up as a cover illustration, feature and interview. I am SO thrilled to show you the finished magazine today! It’s so beautiful! Seeing my own work on the cover of a magazine was something that was definitely on my ‘illustrator’s bucket list’, but it’s also very surreal and utterly awesome. Thanks so much for the opportunity Anke, Anne and Nikki!

By the way, you can still subscribe HERE for my Christmas in a Cup workshop at Elle Aime on saturday, December 20.

Een tijdje geleden kreeg ik een e-mail van Anke van Maak Magazine (als je dit super leuke DIY magazine van eigen bodem nog niet kent; schaam je). Ze vroeg me of ze een stukje over mijn Kerst in een Kopje workshop mocht plaatsen in de speciale kersteditie van het magazine. Eeeeh…JA!
Wat begon als ‘gewoon een stukje’ (wat natuurlijk ook super tof is) eindigde in een cover illustratie, ‘feature’ en interview. Ik vind het ZO leuk dat ik jullie vandaag het uiteindelijke magazine kan laten zien! Het is zo ontzettend mooi geworden! Ik moet zeggen dat het nog best een beetje surrealistisch is om mijn eigen werk op de cover van een magazine te zien. Dit is iets wat al een hele tijd op mijn illustratoren-‘bucketlist’ stond en het feit dat ik dat er nu af kan strepen is echt te tof. Ontzettend bedankt voor deze kans Anke, Anne en Nikki!

Je kunt je trouwens HIER nog inschrijven voor de workshop Kerst in een Kopie, die op zaterdag 20 december zal gaan plaatsvinden bij Elle Aime in Rotterdam.

MaakMagazine_2

MaakMagazine_3

MaakMagazine_4

MaakMagazine_5

Pagina_MaakMagazine_VeraBertens

MaakMagazine_7