Nieuwe producten


Aan het begin van het jaar stelde ik mijzelf het doel om iedere maand een nieuw product uit te brengen. Dit omdat ik zoveel ideeën heb waar ik geen tijd voor maak en mijn eigen producten voor mij een soort speeltuin zijn waarin ik alles mag doen wat ik wil (al is het ook fijn als mensen mijn producten willen kopen, natuurlijk). En ondanks alle drukte omtrent grote projecten als Meesterlijk Junior kan ik met gepaste trots melden dat het me tot op heden ook iedere maand is gelukt een product uit te brengen.

Deze producten heb ik op instagram al uitgebreid gedeeld (daar deel ik sowieso momenteel meer dan op dit blog dus als je graag echt op de hoogte wilt zijn, volg me dan daar), maar hier nog niet dus dat ga ik vandaag doen!

Januari: New Home kaart
First up: een nieuwe kaart in mijn flatlay collectie. Eerder maakte ik in deze serie al kaarten voor een verjaardag, het krijgen van een baby, met een beterschapswens en eentje voor kerst. De volgende in het rijtje is deze kaart die helemaal in het teken staat van het kopen/huren van een nieuwe woning!

Deze ansichtkaart is gedrukt op A6 formaat en afgewerkt met een matlaminaat (een satijn-achtig laagje) aan de voorkant.

Je kunt deze kaart kopen in mijn Etsy shop.

 

Februari: Briefpapier setjes
Ik houd van schrijven. Voor dit blog, voor mezelf, voor Zusterhood. Ik ben gek op woorden en mooi opgebouwde zinnen en belangrijke boodschappen. En wanneer je iemand echt wat te vertellen hebt dan doe je dat analooog. Vind ik dan. En het liefst op mooi papier in een mooie enveloppe. Voor precies dat doel ontwierp ik twee briefpapier setjes, elk bestaande uit 8 ‘zwaargewicht’, gelinieerde A5 briefkaarten en 8 metallic enveloppen. Het ene ontwerp met lama’s op de achterkant; het andere met witte tijgers.

Koop het ontwerp met lama’s hier.
Koop het ontwerp met tijgers hier.

 

Maart: Lente prent
De herfst en winter gingen hem al voor; voor deze beide seizoenen maakte ik al een mini-prent. Nu de lente officieel is aangebroken, maakte ik ook voor dit (meest blije, in my opinion) seizoen een flatlay prent met daarop al mijn lente favorieten.

Van pluizige schapen (die zijn gemaakt met echte suikerspin!) tot verse bloemen en van regenlaarzen tot pasen.

De prent is op A5 formaat (14,8 x 21 cm) gedrukt op 400 grams karton en heeft een matte finish en details van felroze folie aan de voorkant. Hij is hier verkrijgbaar.

 

April: MumMazing kaart

Volgens mij heb ik er hier nog maar weinig over verteld, maar sinds begin vorig jaar heb ik een groot deel van mijn ansichtkaart-ontwerpen uitgebracht bij Whale and Bird; een Britse uitgever van ansichtkaarten die mijn ontwerpen onderbrengt bij grote ketens als Scribbler en Paperchase. Speciaal voor hen maakte ik (naast mijn bestaande ontwerpen) ook wat extra ontwerpen voor speciale gelegenheden. Eentje daarvan is deze ‘MumMazing’ ansichtkaart, speciaal voor moederdag. Omdat ik veel leuke respons krijg op dit ontwerp heb ik besloten deze kaart ook in mijn eigen collectie op te nemen. Een beter moment dan vlak voor moederdag kon ik daarvoor niet bedenken.

Deze ansichtkaart is gedrukt op A6 formaat en afgewerkt met een matlaminaat (een satijn-achtig laagje) aan de voorkant.

Je kunt deze kaart hier kopen.

Dat waren ze dan; de producten die ik tot op heden in 2019 heb uitgebracht. Er staat al best het een en ander ingepland voor de rest van het jaar, maar ik laat me ook leiden door plotselinge inspiratie. Heb jij ideeën, wensen of suggesties voor een leuk product? Laat het me weten in de comments!