Nieuw binnen: Notitieblokken!

Notepad_Flowers_1_BLOG
Met het product dat ik jullie vandaag ga laten zien ben ik alweer aan het einde gekomen van de ‘nieuwe-producten-parade’, maar I’m going out with a bang hoor jongens, Want wat ik vandaag voor jullie heb is een van mijn persoonlijke nieuwe favorieten; namelijk een notitieblok!

Notepad_Flowers_2_BLOG

 

Een hele tijd geleden ontdekte ik al hoe leuk ik het vind om met verse bloemen te werken (toen ik een opdracht deed voor Bloemenbureau Holland) en ik wilde al enige tijd een ‘vervolg’ maken op mijn weekplanner. Tel die twee bij elkaar op en een notitieblok is geboren.

Notepad_Flowers_4_BLOG

Notepad_Flowers_5_BLOG

Notepad_Flowers_6_BLOG

 

Het ontwerp is lekker zomers, maar dat kunnen we juist in het najaar wel gebruiken, dacht ik zo. Geen enkele notitie, kattebel of to do list zag er ooit zo vrolijk uit!

Notepad_Flowers_3_BLOG

Notepad_Flowers_7_BLOG

De blok is geprint op 90 grams papier op A5 formaat. Er zitten 50 vellen op een blok en ieder velletje heeft dezelfde print. Hij is vanaf nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop (of stuur even een mailtje als je er eentje wilt hebben maar niet via Etsy wilt kopen).

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!