Nieuw binnen: Herfst Mini-prent


Ik heb niet tegen jullie gelogen toen ik vorige week meldde dat ik snel bij jullie terug zou zijn, toch? En waarmee! Ik kom gelijk binnenvallen met een nieuw product en wel met een mini-print over mijn favoriete seizoen: de herfst!

Wie mij een beetje kent weet dat ik halverwege de lente stiekem al verlang naar het verkleuren van de bladeren. Ik ben geen type dat goed tegen hitte kan en zomerkleding is ook niks voor mij. Geef mij maar truien en enkellaarsjes. Je zult dus wel begrijpen dat ik met het maken van deze mini-prent helemaal in mijn spreekwoordelijke knollentuin was, want ik mocht al in de zomer bezig met alles wat de herfst voor mij zo leuk maakt.

Al mijn herfst-favorieten zijn op deze mini-prent afgebeeld: een pumpkin spice latte, kampvuur (met hotdogs, uiteraard), een pompoen-lantaarn, herfstblaadjes en nog veel meer.

Ik maakte deze prent in mijn (inmiddels bekende) flatlay-stijl. Wat dat inhoudt? Ik zoek allerhande objecten met herfstkleuren of -thema bij elkaar en maak er illustraties bij. Deze illustraties print ik uit en die leg ik, samen met de objecten, bij elkaar. Dit geheel fotografeer ik en vervolgens voeg ik achteraf de typografie toe.

Extra speciaal is dat deze prent is afgewerkt met een rosé-gouden folie. Voor extra herfst-glitz!

Nog even alle technische gegevens op een rijtje:
De prent is op A5 formaat (14,8 x 21 cm) gedrukt op 400 grams karton en heeft een matte finish en details van rosé-gouden folie aan de voorkant.
Elke print is afzonderlijk in een plastic envelopje verpakt met een kartonnetje erachter voor extra stevigheid. Alle prenten worden verzonden in een brievenbusdoosje om kreuken te voorkomen.

Deze mini-prent is vanaf nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Wat vind jij ervan? Laat het me weten in de comments.