Nieuw binnen: Geborduurde emblemen!

Patches_nieuw
Ik vertelde het vorige week al: ik heb deze zomer veel tijd geïnvesteerd in het ontwerpen van nieuwe producten. Drie nieuwe geborduurde emblemen zijn daar onderdeel van en vandaag laat ik ze met trots en vol ornaat aan jullie zien!

Crazy Cactus Club 2.0
Misschien herinner je je de vorige versie van mijn Crazy Cactus Club embleem nog, maar die is nu uitverkocht. En om van de Crazy Cactus Club een échte club met verschillende leden te maken heb ik besloten een geheel nieuw embleem te ontwerpen in plaats van het ‘oude’ embleem opnieuw in productie te nemen. Spaar ze dus allemaal en begin zo je eigen Crazy Cactus Club!

CrazyCactusClub_II_1_BLOG

CrazyCactusClub_II_2_BLOG

CrazyCactusClub_II3_BLOG

 

Onion Rings
Soms zijn de verhalen achter producten eigenlijk te absurd voor woorden. Ik kwam op het idee voor deze illustratie door een ‘meme’ van een Facebook pagina die geheel in het teken staat van slechte vertalingen vanuit het Engels (ik weet even niet meer precies welke het is). Toen daar op een dag de vertaling van de term ‘Onion Rings’ langs kwam werd het idee voor dit embleem geboren. De vertaling luidde namelijk als volgt: ‘De uit belt op’. Nadat ik klaar was met dubbel liggen zag ik al snel een bellende ui voor me en tadaaaa: een nieuw embleem is geboren.

OnionRings_1B_BLOG

OnionRings_2_BLOG

OnionRings_3_BLOG

 

Employee of the Month
Als ondernemer wordt waardering voor je werk vaak minder vaak uitgesproken dan wanneer je ergens in loondienst werkt. Laat staan dat je ooit kans maakt de titel ‘Werknemer van de maand’ in de wacht te slepen. Maar daar komt nu een einde aan. Met dit embleem kun je jezelf namelijk een schouderklopje geven of die vriend/vriendin die (al dan niet in loondienst) zijn spreekwoordelijke kont eraf werkt een hart onder de riem steken. En wat is een betere manier dan de ‘Employee of the Month’ te verbeelden met een nerd lama?

EmployeeoftheMonth_1_BLOG

EmployeeoftheMonth_2_BLOG

EmployeeoftheMonth_3_BLOG

Alledrie deze emblemen zijn nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat je het me weten in de comments?