Nieuw binnen: Geborduurde emblemen

PigeonPartyCommittee_1_BLOG
Ik heb de afgelopen weken al best wel wat newbies in mijn productfamilie met jullie gedeeld (mijn nieuwe ansichtkaarten en Slingeraap sticker bijvoorbeeld), maar vandaag ga ik gewoon nog even vrolijk door want ik heb nog meer nieuws om aan je te laten zien!

Want toen ik een aantal maanden geleden mijn Crazy Cactus Club embleem liet borduren zaten er al nieuwe ontwerpen in de pijpleiding. Er kwam het een en ander aan urgentere zaken tussendoor (soms moet je nou eenmaal prioriteiten stellen) en zo kwam het dat de andere twee ontwerpen eventjes op de plank bleven liggen. Toen ik na de release van Babyspel weer wat meer tijd had heb ik deze ontwerpen weer onder het stof vandaan getrokken (figuurlijk gezien natuurlijk) en laten uitborduren. En hier zijn ze dan: Frenchie Fries en Pigeon Party Committee.

 

Frenchie Fries
FrenchieFries_1_BLOG

 

Twee van ’s werelds beste dingen gecombineerd in één geborduurd embleem: Franse Bulldogs en Franse Frietjes!
Dit geborduurde embleem is ongeveer 8,1 centimeter hoog en ongeveer 5,4 centimeter breed.

FrenchieFries_2_BLOG

FrenchieFries_3_BLOG

 

Pigeon party Committee

PigeonPartyCommittee_1_BLOG

 

Sluit je aan bij de ‘Pigeon Party Committee’ en mis nooit meer een duivenfeestje!
Dit geborduurde embleem is ongeveer 7,8 centimeter hoog en ongeveer 5,8 centimeter breed.

PigeonPartyCommittee_2_BLOG

PigeonPartyCommittee_3_BLOG

 

De achterkant van beide emblemen heeft een strijklaag, dus je kunt ze zowel naaien als strijken op de gewenste ondergrond (hij blijft het beste zitten als je hem naait).

Elk embleem is netjes verpakt in een cellofaanzakje en heeft applicatie-instructies op de achterkant vermeld staan (in het Engels). Ze zijn verkrijgbaar in mijn Etsy shop.

Welke is jouw favoriet? En waar zou je ze op strijken/naaien? Laat het me weten in de comments!