Nieuw binnen: Crazy Cactus Club emblemen!

CrazyCactusClubPatch_1_BLOG
Al sinds de eerste keer dat ik voor de kunstacademie een illustratie liet uitborduren bij het Textiellab hier in Tilburg staat het maken van een serie geborduurde emblemen hoog op mijn product wishlist. Niet lang geleden kreeg ik het idee voor deze cactus illustratie. Het was alleen nogal een ‘losse flodder’, dus ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Toen ik in mijn grote ‘boek der ideeën’ keek (het is gewoon een schriftje hoor, maar dat klinkt niet zo fancy) zag ik het licht en ik besloot er een embleem van te maken.

CrazyCactusClubPatch_2_BLOG

Een paar weken geleden kreeg ik ze al binnen (zoals sommigen van jullie misschien al op instagram hadden gezien), maar vanaf nu zijn ze dan ook eindelijk echt verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Dus ben jij een Crazy Cactus Lady (of guy, natuurlijk) en ben je op zoek naar lotgenotencontact? Zoek niet verder, met dit embleem op je jas, tas of vest heb je die zo gevonden!

CrazyCactusClubPatch_3_BLOG

Nog wat specificaties (voor de productnerds onder jullie): Het embleem is ongeveer 7,7 centimeter hoog en ongeveer 5,3 centimeter breed.
De achterkant van het embleem heeft een strijklaag, dus je kunt het embleem zowel naaien als strijken op de gewenste ondergrond (hij blijft het beste zitten als je hem naait).
Elk embleem is netjes verpakt in een cellofaanzakje en heeft applicatie-instructies op de achterkant vermeld staan (in het Engels).

Wat vind je van mijn nieuwe aanwinst? En waar zou jij hem op strijken/naaien? Laat het me weten in de comments!