Nieuw binnen: Ansichtkaarten

Kaarten-nieuw
De nieuwe-producten-parade is nog in volle gang en daarom presenteer ik vandaag met gepaste trots drie nieuwe ansichtkaarten. Je kunt in mijn ogen niet genoeg ansichtkaarten in je collectie hebben (het is immers super leuk om een kaartje te sturen én te ontvangen) en daarom ontwierp ik drie nieuwe exemplaren voor verschillende gelegenheden.

Lovebirds
Sinds ik zelf verloofd ben lijkt het net alsof iedereen in mijn omgeving ook gaat trouwen. En dan is het leuk om een kaartje te sturen. Uiteraard stuur ik vaak kaartjes uit mijn eigen collectie, maar voor deze gelegenheid had ik nog niks ontworpen. Dat werd dus hoog tijd! De duifjes op deze kaart schetste ik in eerste instantie voor onze Save the Date, maar dat werd uiteindelijk een heel ander ontwerp. Toch vond ik deze ‘lovebirds’ te leuk om niet de wereld in te sturen, en dus maakte ik er deze kaart van!

Lovebirds_Fancy_2017_1_BLOG

Lovebirds_Postcard_2_BLOG

Lovebirds_Postcard_3_BLOG

Lovebirds_Postcard_4_BLOG

Lovebirds_Postcard_5_BLOG

 

Thank you
Wat is er leuker dan iemand een persoonlijk bedankje sturen met de post? Niks! Of iemand je nou geholpen heeft met verhuizen, je een hart onder de riem heeft gestoken toen je dat nodig had of je uit je kledingcrisis heeft geholpen: niks zegt beter ‘bedankt’ dan een bloemetje of een kaartje. Of deze twee gecombineerd, natuurlijk! Afgelopen zomer was ik druk in de weer met heel veel verse bloemen (meer daarover volgende week) en aangezien ik deze toch in huis had besloot ik er ook nog een kaartje mee te maken!

ThankYou_Postcard_1_BLOG

ThankYou_Postcard_2_BLOG

ThankYou_Postcard_3_BLOG

ThankYou_Postcard_4_BLOG

ThankYou_Postcard_5_BLOG

 

Kerst-luiaarden
Wie dit blog al langer in de gaten houdt herkent deze kerst-luiaarden misschien wel van de gratis kerst-telefoon-wallpaper waarop ze al te zien waren. Ik vind deze illustratie echter zelf zo leuk dat ik besloot er ook een kerstkaart van te maken.

Sloth_ChristmasCard_1_BLOG

Sloth_ChristmasCard_2_BLOG

Sloth_ChristmasCard_3_BLOG

Sloth_ChristmasCard_4_BLOG

Sloth_ChristmasCard_5_BLOG

 

Alledrie deze kaarten zijn A6 formaat en gedrukt op een 300 grams natuurkarton. Ze zijn afgewerkt met een matlaminaat (een satijn-achtig laagje) aan de voorkant. Je kunt ze kopen in mijn Etsy shop.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!