Ik ging op de foto bij Anouck

Vera-01_BLOG
Een tijdje geleden had ik een moment waarop ik een aantal leuke foto’s van mezelf nodig had. Ik had een publicatie in Maak Magazine, ik wilde de foto’s hier op de website weer eens aanpassen en ga zo maar door. En toen kwam ik erachter dat ik eigenlijk wel door de leuke foto’s van mezelf heen was. Alle foto’s die ik leuk vond waren óf al een jaar oud, óf in kerstthema.

Nu heb ik overwogen mijn huis weer eens te verbouwen tot fotostudio en met mijn statief aan de slag te gaan, maar dat vind ik altijd een enorm gedoe. Je staat te hannesen met een afstandbediening (die je wel vast moet houden maar niet in beeld wilt hebben), je verplaatst net een centimeter ten opzichte van de camera waardoor de foto net op de verkeerde plaats scherp is of je staat simpelweg niet mooi in het beeld. Tel al die factoren waar je op moet letten op bij het feit dat je ook nog je best moet doen een enigszins aangename gezichtsuitdrukking te fabriceren en in mijn geval heb je een ‘recipe for disaster’.

Daarom besloot ik de lieve Anouck in te schakelen om eens wat leuke foto’s van me te maken. En ondanks dat ik liever achter de camera sta dan ervoor, is dat toch erg goed gelukt. Sommige van deze foto’s heb je wellicht al gespot op social media, maar ik wilde ze toch graag ook hier nog eens met jullie delen. Bij deze dus!

Vera-02_BLOG

Vera-03_BLOG

Vera-07_BLOG

Vera-06_BLOG

Vera-05_BLOG

Vera-10_BLOG

Vera-04_BLOG

Vera-08_BLOG

Vera-09_BLOG

Zijn jullie een held met een statief en een afstandbediening of laten jullie het maken van portretten van jezelf ook liever aan iemand anders over? Laat het me weten in de comments!