Het was hier stil

Angstvallig stil. Voor veel langer dan ik voorzien had. Nu kan ik allerlei mooie smoesjes verzinnen om te verklaren waarom ik hier zo lang niets meer van me heb laten horen, maar de waarheid is eigenlijk: ik was er even helemaal klaar mee. Ik kon het vooruit schrijven en inplannen van blogartikelen er naast het inplannen van mijn instagram feed (hetgeen ik nu bijna een jaar vol toewijding doe!) ‘timewise’ niet bij hebben. Tel daar een bruiloft, huwelijksreis, leuke nieuwe opdrachtgevers en mijn werk in het TextielMuseum bij op en voor je het weet zijn er negen (!) maanden voorbij. Mijn focus is duidelijk verschoven van het bloggen naar het onderhouden van mijn instagram account (noem het met een vieze marketing-term ‘microbloggen’) en doen waar het binnen mijn bedrijf het allermeest om draait: werken.

Maar eerlijk: ik was de zin van het bloggen ook echt even kwijt. Ik vroeg me af wie het eigenlijk allemaal las (hoi, mam!) en of bloggen niet hartstikke dood is. Na tien (!!) maanden stilte kan ik eigenlijk alleen maar concluderen dat het bloggen hetgeen was dat mijn site mooi up to date hield en dat het voor mijzelf een mooi naslagwerk is. Want op mindere dagen is er niets mooier dan terug bladeren in je verleden en te kijken wat je allemaal wél bereikt hebt in plaats van stil te staan bij wat je (nog) niet hebt.

Dat gezegd hebbende wil ik jullie wel nog even bijpraten de komende tijd. Want ondanks dat je niet meer iedere week drie mooie blogartikelen van me hoeft te verwachten (maar wel dagelijks een met liefde en aandacht gemaakte instagram-post), is mijn blog toch wel een mooi medium gebleken om jullie op de hoogte te houden van alles wat er voor en achter de schermen gebeurt in mijn (bedrijfs)leven.

De komende weken/maanden ga ik jullie dus meer vertellen over onder andere: onze bruiloft, de vormgeving daarvan (geloof me, daar kan bijna een heel epistel over schrijven), onze huwelijksreis naar Schotland (met beeld zoals je dat gewend was van onze roadtrip door de States), de vormgeving voor de bruiloft van mijn zus, productfotografie voor HEMA, ins en outs over nieuwe producten (want die komen er ook aan!) en nog veel meer.

En ik kan dus met recht zeggen dat ik daar zin in heb. Jullie ook?