Gast-artikel voor Team Confetti #17: Gratis zomerse telefoon wallpapers

Wallpaper_MonkeyMermaid_OpTelefoon
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben wel aan zomer toe hoor jongens. We hebben al een voorproefje gehad in de vorm van een paar zomerse dagen maar ik mag toch hopen dat dat niet alles is geweest. Want ach en wee, wat was het een pleurisbende (excuse my French) op weergebied de afgelopen weken. Ik zou er bijna spontaan een winterdepressie van krijgen. Daarover gesproken: ik liep tot vandaag nog steeds vrolijk rond met de winter/kerst wallpapers die ik een tijdje geleden maakte op mijn telefoon. Leuk en vooral feestelijk, maar niet meer heel erg up to date. Nu maar hopen dat deze winter wallpapers niet de reden zijn dat de zomer zich niet welkom heeft gevoeld en daardoor voorlopig nog niet hier in Nederland is aangekomen. (Als dat wel het geval was: sorry he).

Om mijzelf (en hopelijk jullie ook) te ontdoen van de mogelijk zeer vervroegde winterdip heb ik weer een drietal kekke zomerse telefoonwallpapers voor jullie gemaakt. Gratis en voor niks een stukje mooi weer op je telefoon. Mocht de zomer het nou echt laten afweten, dan schijnt de zon in ieder geval nog een beetje op je scherm.

Wallpaper_MonkeyMermaid_OpTelefoon

Wallpaper_MonkeyMermaid_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de ‘gorilla zeemeermin’ wallpaper hier.

 

Wallpaper_PopsicleRocket_OpTelefoon

 

Wallpaper_PopsicleRocket_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de ‘raketlollie’ wallpaper hier.

 

Wallpaper_SandDoghouse_OpTelefoon

Wallpaper_SandDoghouse_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de ‘zand-hondenhok’ wallpaper hier.

Welke vind jij de leukste? Laat het me weten in de comments. Veel plezier deze zomer en met je splinternieuwe wallpapers!

P.S.: Vorig jaar maakte ik ook al zomerse telefoonwallpapers. Mocht je die nog niet gezien hebben, dan kun je die hier bekijken.