5 things I’m doing right now

5things072015_1
De vorige ‘5 things I’m doing right now’ is alweer van eind april (!!). Say whaaat?! In de tussentijd is er een heleboel gebeurd; zo schreef ik een column voor Oh Marie Magazine, ontwierp ik nieuwe visitekaartjes, zeefdrukte ik cadeaupapier en was ik op de radio. Maar dat is allemaal alweer ‘oud nieuws’, want inmiddels ben ik heel druk met een boel nieuwe projecten. Zoals wat dan? Dat lees je vandaag in een nieuwe editie van ‘5 things I’m doing right now’.

1. Nieuwe ansichtkaart.
Sinds ik de zomerse telefoon wallpapers voor team Confetti heb ontworpen was ik het al van plan; een ansichtkaart maken van mijn favoriet (die met de bloem-luchtballonnen). Uiteraard kwam er steeds van alles tussen, maar nu ben ik dan toch écht bezig met het ontwerp van de achterkant van de kaart. To be continued dus!

5things072015_2

2. BTW aangifte.
Helaas inherent aan het ondernemerschap is de drie-maandelijkse BTW aangifte. Zolang ik nog geen financieel manager heb aangesteld zal ik die dus gewoon zelf moeten doen. Gelukkig heb ik blije kantoorartikelen om het leed een beetje te verzachten.

5things072015_3

3. Geheim project #1.
Mijn zomer zit propvol met super leuke projecten, waarvan er een paar nog super geheim zijn. Een tipje van de sluier; dit super geheime samenwerkingsproject zit nog in de schetsfase en dat betekent eindeloos pinboards aanmaken op pinterest.

5things072015_4

4. Luxe zijden sjaals.
Voor de aankomende feestdagen (en geloof me; die zijn dichterbij dan je denkt) wil ik een mini-collectie met luxe zijden sjaaltjes uitbrengen. Ik ben nu volop bezig met het uitdenken van concepten daarvoor en het opzetten van ‘lay-outs’ van deze vierkante must-haves (hopelijk).

5things072015_5

5. E-mail nieuwsbrief.
Een wijs vrouw zei vorige week tegen me dat ik écht meer moet doen met e-mail nieuwsbrieven. Ik heb ooit één e-mail nieuwsbrief verstuurd (rond kerst 2013) en hoewel ik dat best leuk vond om te doen is het er nooit van gekomen die ook nog een vervolg te geven. Gemiste kans, volgens de (nu nog geheime) partner-in-crime. Daarom heb ik besloten weer te beginnen met een maandelijkse nieuwsbrief. De eerste gaat het einde van de maand de deur uit en ik beloof je dat hij naast een recap van mijn blog en portfolio ook leuke andere extra’s bevat! Wil je hem graag ontvangen? Laat dat dan even weten in de comments, dan zet ik je mailadres op de lijst.

5things072015_6

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen waar ik op dit moment aan werk!