Work/Life 3 is here!

Worklife_1

Vorige week kwamen eindelijk mijn exemplaren van ‘Work/Life 3; The Uppercase Directory of Illustration’ binnen! Ik kon mezelf er nog net van weerhouden de postbode te zoenen om hem te bedanken voor het bezorgen van de boeken.
Anyway, de boeken zijn dus binnen en ze zijn zo mooi! Alles aan deze uitgave is perfect; hoe het boek eruit ziet, hoe het voelt en hoe het ruikt (ja, ik heb altijd al een zwak gehad voor de geur van vers drukwerk).
En dan is er natuurlijk mijn pagina. Mijn pagina. Elke keer als ik in dit boek blader kan ik gewoon niet geloven dat ik er in sta! Ja, dat ben ik. Dat is mijn atelier. Dat is mijn illustratie. Bizar.
In een uitgave als deze staan en op papier omringd worden door 99 andere super-getalenteerde illustratoren (waaronder Ashley Percival, een van mijn all-time helden), is een ontzettende eer.
Zoals ik al eerder heb gezegd is dit prachtige boek uitgegeven door het Canadese Uppercase Magazine. Het boek is te koop in de Uppercase Webshop.

Last week, my copies of ‘Work/Life 3; The Uppercase Directory of Illustration’ finally came in! I could only just withhold myself from kissing the mailman to thank him for this delivery.
Anyway, the books came in and they are so beautiful! I love everything about it, the look, the feel, even the smell (yes, I’ve always had a soft spot for the smell of freshly printed matters). 
And then; my page. Everytime I peek in this book I just can’t believe that it’s actually me on that page. And my illustration. And my studio.
Being featured in a publication like this and being surrounded on paper by 99 other super-talented illustrators from around the globe (I’m in this book together with my all-time hero Ashley Percival!) is such an honor.
As I have said before, this directory of illustration has been published by the lovely Uppercase Magazine. It is for sale in the Uppercase Webshop.

Worklife overview