Wedding update: alles over het aanzoek

GastblogVera_Maart2017_Proposal
Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik gastblogs zou gaan schrijven voor een (voor mij) nieuw platform: Girls of Honour. Girls of Honour is een super leuk trouwblog dat zich vooral richt op ‘alternatief trouwen’. Nu gaf ik eerder al aan dat de klassieke rode rozen en strapless plofjurken niet aan mij besteed zijn, dus Girls of Honour past precies in mijn straatje. Vorige week werd mijn eerste blog in de reeks over het voorbereiden van onze bruiloft gepubliceerd.

Ik vind gastbloggen ontzettend leuk en waardevol voor mijn eigen blog en mijn bedrijf. Ik vind het leuk om een heel nieuw publiek aan te boren en op andere plekken de kans te krijgen te vertellen over wat ik doe en wat ik meemaak. Ik ontmoette Marit van Girls of Honour op de perslunch van de lancering van het boek ‘het nieuwe trouwen’. Het klikte meteen en al snel waren we het erover eens dat ik voor Girls of Honour zou gaan gastbloggen als ‘bride to be’. Dat betekent dat ik ongeveer eens in de zes weken ga schrijven over alles wat ik op ‘de weg van het wedding plannen‘ tegenkom. Denk hierbij aan het vinden van de locatie, de ringen en de jurk. Maar natuurlijk ook aan de onderliggende dingen als waarom we willen trouwen, de zenuwen die ik vast nog krijg en nog veel meer. Het allereerste artikel dat ik in deze reeks schreef werd dus vorige week gepubliceerd en dat stond geheel in het teken van het aanzoek.

Je kunt alle sappige details (nee hoor grapje, dat zou ik jullie niet aandoen) over het aanzoek HIER teruglezen op de blog van Girls of Honour.

Zijn er dingen waarvan jullie willen dat ik er aandacht aan besteed in een van mijn toekomstige gastblogs? Laat het me dan weten in de comments, want het lijkt me heel leuk een mede bride-to-be te kunnen helpen!