We gaan trouwen!

gettingmarried3_small
Yes, it’s true. In 2018 zullen John en ik elkaar het ja-woord geven. Aaaaahhh!

Op de dag dat we 10 jaar samen waren (op nieuwjaarsdag) ging John eindelijk op zijn knieën. Ik zeg ‘eindelijk’ en dat klinkt heel onvriendelijk, maar (niet zo) stiekem wachtte en hoopte ik al jaren op dat moment. Al jaren heb ik een pinterest board waar ik van alles en nog wat bewaar ‘voor als ik ooit ga trouwen’ en nu ‘mag’ ik daar heel diep in gaan duiken en man, daar heb ik zin in! Het meeste verheug ik me misschien wel op de vormgeving van onze dag. Misschien kun je het je nog herinneren, maar het vormgeven van een evenement/bruiloft is iets wat al heel lang op mijn werk-wishlist staat en ik kan niet geloven dat mijn eigen bruiloft het spits mag afbijten.

wereengaged

 

Toegegeven; ik vind het ook best wel eng. Niet het idee dat we voor altijd bij elkaar zullen blijven; dat wist ik vanaf de eerste minuut dat we elkaar leerden kennen (wie niet in liefde op het eerste gezicht gelooft; you’re wrong!). Maar er komt ineens SUPER veel op me af: de datum (al hebben we die al wel losjes geprikt), trouwlocatie, gastenlijst, budget (we zijn immers geen miljonair) en vooral; de volgorde waarop alles geregeld moet worden. Bij deze dus ik doe ook een oproep aan jullie; heb je tips op welk vlak dan ook, laat het me weten!

Verder kan ik niet anders zeggen dan dat ik zo super veel zin heb in alles wat erbij komt kijken. Ondanks dat ik geenszins van plan ben om een ‘wedding blog’ te worden, wil ik jullie wel eens in de zoveel tijd up to date houden van hoe het plannen verloopt. Zien jullie dat zitten? Oh en vergeet dus niet al je tips te delen in de comments, of mail ze naar me via vera(at!)franjedesign.nl

 

share thisShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

8 Responses to "We gaan trouwen!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*