Treasury Thursday

Treasury Thursday wk 45_FB

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar ik vind het soms erg moeilijk een mooi cadeau te vinden voor mijn vent. Hoewel ik denk dat het verjaardagscadeau van dit jaar wel geslaagd was (hierover vertelde ik gisteren), merk ik dat ik het bij tijd en wijlen erg moeilijk vind om te bedenken wat ik hem moet geven. Aangezien ik vast niet de enige ben die hier wel eens moeite mee heeft, heb ik deze week een treasury ‘voor hem’ samengesteld, in de hoop dat deze je helpt het perfecte (kerst)cadeau voor je mannelijke wederhelft te vinden.

I don’t know about you, but I sometimes find it very hard to find the right gift for my man. Although I think I succeeded in creating a special birthday present for him this year (which I told you about yesterday), I sometimes find myself pondering about what to give him. Since I thought I’m probably not the only one having difficulty with finding the perfect man-gift, I thought I’d put together a treasury ‘for him’ this week, in order to help you find the best (christmas)gift for your guy.

Thursday teasury wk 40

1. Motorcycle photograph by TorriPhoto.
2. Vintage industrial cabinet by thewhitepepper
3. Urban decay photograph by OneUglyUnicorn.
4. Vintage coffee grinder by RueDesLouves.
5. Vintage suitcase by TheRustyScarecrow.
6. Tweed bow tie by BartekDesign.
7. Survival kit with all-natural products by WinsomeGreen.
8. Navajo scarf by sonofsoren.
9. Vintage alarm clock by FoundByHer.
10. iPhone case by Inpireuart.
11. A shaving kit for the real gentleman by aidebodycare.
12. Waxed canvas lunch bag by overlap.
13. Handmade coffee cups by LittleGoatsPlay.
14. Leather satchel bag by Emilistudio.
15. Cast aluminum steampunk ship by Nelles.
16. Vintage hat by VintageGorilla.