Treasury Thursday

Treasury Thursday wk 45_FB

Het veranderen van de seizoenen betekent voor mij niet alleen een verandering in kleding en het weer; het is voor mij ook altijd een moment om na te denken over wat ik heb bereikt in het seizoen dat achter de rug is en meestal brengt het ook een kleine verandering in mijn humeur met zich mee. Zo gauw de herfst om de hoek komt kijken krijg ik zin in de feestdagen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn kerst-playlist al een paar keer geluisterd heb (het is er eigenlijk echt veel te vroeg voor, ik weet het!) en de kerstversieringen schieten overal als paddestoelen uit de grond. En omdat een beetje feeststemming mijns inziens geen kwaad kan heb ik al enkele van mijn favoriete Etsy kerstversieringen opgenomen in de treasury van deze week.

The change of seasons doesn’t mean just a change of wardrobe and weather to me; it also makes me think about what it is I’ve achieved over the season that has passed and it usually brings along a change in my mood as well. As soon as autumn is lurking around the corner, I get in the mood for the holidays. I have to admit I’ve played my holiday music playlist a few times (it’s actually way too early, I know!) and cute christmas decorations are popping up everywhere I look. And since I thought being in a festive mood never hurt anyone, I included some first christmas decorations in this week’s treasury. 

Thursday teasury wk 40

1. Narwhal terrarium art print by Rachelignotofsky.
2. Super cute owl planter by PotteryLodge.
3. Temporary hair chalk by Hennyhair. It never hurts to try something new, right?
4. Peach beaded necklace by SeaAndCake.
5. Porcelain vase by FoekjeFleur.
6. This little felt owl by OrdinaryMommy would look good in any christmas tree.
7. Knitted pillow by sheilacouture.
8. Hand-knitted mittens by SarahMcNeil.
9. Druzy necklaces by luxdivine. Aren’t they gorgeous?
10. Photograph by AmandaRaeK.
11. Wooden laser-cut initial necklace by HavokDesigns.
12. Hand-carved pencils by trees4thewood.
13. Bicycle photograph by Briole.
14. Handmade shoes by goodbyefolk.
15. Tiny snowmen to brighten up your christmas tree by adatine.
16. Gold opal ring by ChristineMighion.