Treasury Thursday

Treasury-Thursday-wk-42_2015_FBHoewel de meesten van jullie waarschijnlijk nog niet echt in de feestdagenstemming zijn, begint de tijd om na te denken over originele decembercadeaus voor al je vrienden, familie en huisdieren er toch echt aan te komen. Voor wie mijn blog al langer volgt is de jaarlijkse ‘Treasury Thursday’ reeks inmiddels gesneden koek, maar voor wie hier nieuw is zal ik nog even kort uitleggen wat deze categorie inhoudt en waarom ik deze ooit heb geïntroduceerd hier op de blog.

Als kleine ondernemer weet ik namelijk hoe belangrijk het is dat mensen hun decembercadeaus niet bij de grote winkelketens kopen maar bij jou, als keihard-werkende-zakenman/vrouw. Om te laten zien wat voor moois kleine ondernemers over de hele wereld te bieden hebben, stel ik in de maanden oktober, november en december (bijna) elke donderdag een ‘treasury’ (zo heten lijstjes met favorieten op Etsy) samen met persoonlijke favorieten binnen een bepaald thema. Dus denk nog eens een keertje extra na als je in een ellenlange rij staat om bij welke willekeurige keten dan ook je kerstcadeaus af te rekenen. Want een kleine ondernemer ergens op de wereld doet veel betere en leukere dingen met het geld dat jij uitgeeft dan een grote keten. Just something to think about.

Maar, nu ter zake want het is natuurlijk tijd voor de eerste Treasury Thursday van dit jaar. En wat voor één, want deze eerste lijst is geheel in Halloween thema. Ik vind Halloween één van de leukste buitenlandse feestdagen die er bestaan en ik vind het jammer dat er hier in Nederland niet wat meer aandacht aan besteed wordt. Dus bij deze het allerbeste dat er in Halloween thema te vinden is op Etsy (wat mij betreft dan he)!

Treasury-thursday-wk-42_2015

1. Halloween kattenketting door ImagesbyKentOlinger.
2. Jack O slinger (met oranje én goud!) van GreenBeltFarm.
3. Verkleed je eens als eenhoorn dit jaar! Eenhoorn hoofdband van EnchantedPaisley.
4. Halloween koekjes! Gemaakt door WhimsicalCakeCompany.
5. Maak je eigen Candy Corn hanger met dit PDF patroon. Van sosaecaetano.
6. Masking tape met gouden vleermuizen. Need I say more? Van PaperPenStickery.
7. Jack O kroontje door littleblueolive.
8. Vampier van keramiek door Barruntando.
9. Masker van MiesmesaBerni.
10. Jack O kralen gemaakt door tooaquarius.
11. Stof met donderwolken van AnnadaisysFabrics.
12. ‘EEK’ ballonnen van brightsolight.
13. ‘Cereal Killer’ lepel van MilkandHoneyLuxuries.
14. Vleermuismasker van HigginsCreek.
15. X-ray pak in goud van BADINKA.
16. Jack O paperclip (persoonlijke favoriet!) van LadybugOnAPug.

Wat is jouw favoriete item uit deze lijst? Overweeg jij je sinterklaas- of kerstcadeaus bij kleine ondernemers te kopen en waarom juist wel of niet? Ik hoor het graag in de comments!