‘Thuis bij Vera’ door Anouck Plume

vera5klein
Een paar maanden geleden kwam de lieve Anouck bij me langs om mijn huis/werkplek te fotograferen. Ze heeft een super leuke ‘thuis bij’ serie op haar blog en ze vroeg me of ze ook eens bij mij thuis mocht komen om vast te leggen hoe ik woon en werk.
Ik was in eerste instantie een beetje bezorgd; ik woon/werk super klein (op 30 vierkante meter, hooguit) en ik heb nu eenmaal enorm veel spullen; een onvermijdelijk iets als je een bedrijf wil runnen. Ik vind mijn huis zelf alles behalve een ‘pinterest-waardige-showroom’ dus ik was een beetje bang dat ik misschien wat illusies van haar of mijn lezers kapot zou maken. Van de andere kant vond ik het ook wel ontwapenend; niet iedere ondernemer kan zich een penthouse in de stad, villa aan het water of luxe bungalow in het bos veroorloven en dat is prima (hoewel een iets groter huis wel heel hoog op mijn verlanglijstje staat). Dit is nou eenmaal hoe ik woon en de plek waar vanuit ik werk. ‘This is where the magic happens’ om maar even in MTV Cribs termen te spreken. Dus Anouck kwam langs en maakte foto’s. Hele mooie foto’s die ik ook graag hier op mijn eigen blog met jullie wil delen.

vera2klein

veraduo2klein

vera5klein

vera8klein

vera7klein

vera4klein

vera9klein

vera1klein

vera13klein

vera12klein

vera11klein

Wat vinden jullie van mijn huis?

Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Anouck. Je kunt het originele artikel (zoals dat verscheen op haar eigen blog) hier teruglezen.