Swan Market & Seinfestijn

Seinfestijn_1
I’m so glad to announce that I have two designer’s markets booked for the season already (I’m pretty sure more will follow later). The first one will take place in my hometown Tilburg (The Netherlands) on sunday, March 1st. This is the first ever Swan Market to be held in Tilburg so I’m very curious at how it will be!
The second one is Seinfestijn in Haarlem (The Netherlands) on sunday, April 19th. I’m soooo excited to meet some of you, so please do come by for some lovely shopping if you have time. See you there!

Vandaag kan ik melden dat ik de eerste twee ‘designers’ markten van het seizoen heb geboekt (en ik weet vrij zeker dat er nog wel meer zullen volgen). Ik zal een kraampje hebben op de Swan Market in mijn hometown Tilburg op zondag 1 maart (de eerste Swan Market ooit in Tilburg, ik ben erg benieuwd!) en ik ben ook op Seinfestijn in Haarlem van de partij op zondag 19 april. Het lijkt me super leuk om jullie op één of beide locaties te treffen dus als je tijd hebt; kom gezellig winkelen. Tot dan!