Shop-stop: Party supplies

Print
If I promise you a party-themed week here on my blog, you’ll get a party-themed week! And today I’ll present to you the best party supplies I’ve seen over the past weeks. Although I don’t have a lot of time to be throwing a party of my own this weekend (I have a workshop to host on saturday and a market to attend to on sunday), it’s always nice to be thinking about what your ideal party would look like, right?

Als ik een feest-week beloof, dan krijg je er ook één! En vandaag presenteer ik jullie de leukste feest-ideeën en -benodigdheden die ik de afgelopen weken ben tegengekomen. Hoewel ik niet veel tijd heb om een verjaardagsfeestje voor mezelf te organiseren dit weekend (ik heb een workshop en een markt op stapel staan), is het altijd leuk om te dagdromen over hoe je ideale feestje eruit zou zien, toch?

Sources: 1. Foil balloons | 2. Tassel garland | 3. Funfetti cupcakes | 4. DIY golden alligator pinata | 5. Cupcake toppers | 6. Postcard