Random roadtrip shots

Random roadtrip_0
I can’t believe I’m actually saying this, but with last week’s post about the Neon Museum, my blogpost-series about our USA-roadtrip has come to an end. Almost. Because during our trip, I also took a lot of pictures that didn’t properly fit into the posts I’ve written before. But I just couldn’t not share them with you. So here are some random roadtrip shots. And here’s to the best roadtrip ever, which will always be one of my favourite memories.

Ik kan bijna niet geloven dat ik dit zeg, maar mijn artikel over het ‘Neon Museum’ van vorige week was het laatste in mijn roadtrip-serie. De spreekwoordelijke blog-koek is op. Nouja, bijna dan. Want tijdens onze roadtrip nam ik ook foto’s die niet goed pasten in de blogartikelen die ik eerder schreef. Maar ik kon het ook niet over mijn hart verkrijgen om ze niet met jullie te delen. Dus in dit artikel vind je een bijeen geraapt ‘zooitje’ aan roadtrip-foto’s. En ik proost nog even op de mooiste reis die ik ooit maakte en die altijd één van mijn favoriete herinneringen zal zijn.

I found my new house somewhere in Washington.
Ik vond ergens in Washington mijn nieuwe huis.

Random roadtrip_1

We stumbled upon ‘Devil’s Cove’ during our walk to Cape Disappointment.
We kwamen deze ‘Devil’s Cove’ tegen tijdens onze wandeling naar Cape Disappointment.

Random roadtrip_2

An awesome little coffeeshop in the town of Eugene.
Een super leuk koffiezaakje in het plaatsje Eugene.

Random roadtrip_4

Random roadtrip_3

In the same town, they had this little hummingbird cemented in the sidewalk.
In hetzelfde plaatsje vond ik deze kleine kolibrie in de stoep verwerkt.

Random roadtrip_5
We found a pile of very lazy seals on the beach.
We vonden een bergje luie zeehonden op het strand.

Random roadtrip_7

The roof of the Monterey Aquarium (which is really worth a visit when you’re in California!).
Het dak van het aquarium in Monterey (mocht je ooit naar California gaan dan is dit écht de moeite waard om te bezoeken!)

Random roadtrip_8

The view during one of our amazing dinners.
Het uitzicht tijdens één van onze geweldige etentjes.

Random roadtrip_9

A sign at ‘Buck Owen’s Crystal Palace’, which is a Western-kinda venue and is absolutely awesome!
Een uithangbord bij ‘Buck Owen’s Crystal Palace’. Dit is een Western-gelegenheid die er echt fantastisch uitziet (zowel van binnen als van buiten).

Random roadtrip_10

We landed in this town (well, ‘town’: there were two buildings there) just before we entered Death Valley.
We kwamen terecht in een mini-dorpje (lees: 2 panden) vlak voordat we Death Valley binnenreden. Maar wát een cadeautje!

Random roadtrip_11

Random roadtrip_12

A neon-sign on Santa Monica Pier.
Een neon-sign op Santa Monica Pier.

Random roadtrip_13

A little Las Vegas. I did not have quite enough good photo’s to make an entire post about Las Vegas, but I did want to share these, which are mostly of ‘The Freemontstreet Experience’, in downtown Vegas.
Een beetje Las Vegas. Ik vond dat ik niet voldoende fatsoenlijke foto’s had om een heel artikel aan Las Vegas te wijden, maar deze wilde ik jullie niet onthouden. De meeste zijn van de ‘Freemontstreet Experience’, een gedeelte dat in Downtown Vegas ligt en wat naar mijn idee een stuk specialer is dan The Strip. Maar ik kan bevooroordeeld zijn door de ouderwetse neon-signs.

Random roadtrip_14

Random roadtrip_15

Random roadtrip_16

Random roadtrip_17