Photo Diary XL

PD_feb2016_overview
De laatste Photo Diary die hier verscheen is van september. Holy moly! Hoog tijd voor een nieuwe (en dus extra grote) update van waar ik allemaal mee bezig ben geweest. Ik beloof je dat ik geen extreem oude koeien uit de sloot zal halen, maar ik vind het toch leuk om iedereen die me niet op Instagram volgt weer een beetje op de hoogte te brengen. Maak je borst dus maar nat voor extra veel achter de schermen beelden. Komen ze:

De lieve Anouck en Jeanine organiseerden een super leuke blogmeeting in Tilburg in het najaar van 2015. Het was super gezellig en alles was zó mooi aangekleed.

PD_feb2016_0

 

Ik bracht samen met de lieve Renie een paar dagen door in Kopenhagen. Wat een prachtige stad!

PD_feb2016_1

PD_feb2016_2

PD_feb2016_3

PD_feb2016_4

 

Ik gaf in het kader van de Fiep Westendorp tentoonstelling in het Limburgs Museum een workshop ‘Krullevaren maken’. Je kunt deze super leuke expositie nog tot en met 3 april gaan bewonderen in Venlo. Hij is écht de moeite waard!

PD_feb2016_5

 

Ik maakte voor kleine Fenne en geboortekaartje en een kaartje voor aan de kraam-bedankjes.

PD_feb2016_6

PD_feb2016_6b

 

Ik bracht een bezoekje aan Artis en was uiteraard niet weg te slaan bij de lama’s.

PD_feb2016_7b

PD_feb2016_7

 

Ondanks de drukte voor het boek (waarover later deze week meer) maakte ik toch nog even tijd om een kerstkaart te maken. Dit is het resultaat.

PD_feb2016_8

 

Ook bestelde ik deze kleine stickers om gratis bij webshop bestellingen te doen. Als je er eentje wilt hebben dan weet je dus wat je te doen staat.

PD_feb2016_9

 

Ook nieuw in het assortiment: deze Crazy Cactus Club emblemen. Ik heb onder andere mezelf en mijn favoriete achterneefje blij gemaakt met een kledingstuk met een van deze bad boys erop.

PD_feb2016_10

PD_feb2016_11

 

Ik bezocht lichtfestival Glow in Eindhoven en het was weer prachtig.

PD_feb2016_11a

 

Samen met John woonden we opnames van Tussen Kunst & Kitsch bij in het Textielmuseum in Tilburg. Het was echt heel leuk om eens van dichtbij te zien hoe zo’n opnamedag in zijn werk gaat. Wij gingen met name vanwege een Russisch theeserviesje dat ik een paar jaar geleden op een rommelmarkt heb gekocht. Helaas wisten de experts niet goed wat ze ermee aan moesten. Ondanks dat we blijkbaar geen klein fortuin in ons huis hebben staan hebben we het erg naar ons zin gehad.

PD_feb2016_11b

 

Deze te toffe lama voor in de kerstboom vond ik bij Sissy Boy.

PD_feb2016_12

 

We brachten een zaterdag door in Eindhoven. Dit ijsje hing de weg te wijzen naar meer ijsjes op Strijp S.

PD_feb2016_13

 

Het was topdrukte zo vlak voor kerst in de Etsy shop. Ik pak de bestellingen rond die tijd van het jaar graag extra mooi in.

PD_feb2016_14

 

Deze briljante kaart kreeg ik van John. Lama’s, pop-up én glitters. Wat wil een mens nog meer?

PD_feb2016_15

 

Op het Snor Festival lieten John en ik een portretje tekenen door Marijke Buurlage. Dit is het resultaat.

PD_feb2016_16

 

Ik stond in tijdschrift Flair met mijn Instagram account.

PD_feb2016_17

 

Samen met mijn paps en John bezocht ik het Rijksmuseum in Amsterdam, waar ik deze prachtige mozaïekvloer fotografeerde.

PD_feb2016_18

 

Voor Team Confetti maakte ik deze hippe ‘Memory Jar‘.

PD_feb2016_19

 

Soms heb je extreem geluk en doe je bij de kringloop een ultieme vondst. Deze tiffany-achtige waxinelichthouder in de vorm van een potlood was er absoluut eentje.

PD_feb2016_20

 

Dit super leuke Atelier Stella vaasje kreeg ik met kerst van John. Zonder iets erin is hij al te cool, maar deze tulpen maken hem helemaal af.

PD_feb2016_21

 

Ja, het is echt waar: ik ging nóg een keer naar Kopenhagen. Deze keer ging ik met John en onze moeders en ik nam deze keer ook weer eens een lama op een stokje mee. Voor wie de Kopenhagen lama-invasie op Instagram gemist heeft; hier zijn de leukste foto’s:

PD_feb2016_22

PD_feb2016_23

PD_feb2016_24

 

We bezochten in Kopenhagen ook het geweldige ‘American Pie’, waar ze heerlijke taart hebben (duh) en waar het hele interieur versierd was met tacky valentijns-plaatjes.

PD_feb2016_25

 

Een sneak-peek van een tweede embleem dat binnenkort in de verkoop gaat. Iets met duifjes en feest. Need I say more?

PD_feb2016_26

 

Ik won een Sofacompany bank genaamd ‘Vera’. Deze leuke roze bankpoes (of couchpotato) kocht ik in Kopenhagen bij Tiger.

PD_feb2016_27

 

En hoewel ik John een aantal jaren geleden maar een aansteller vond toen hij bijna 30 werd en dit boek ging lezen wordt me nu pijnlijk duidelijk waar hij ‘last van had’. Ik worstel de laatste tijd ook veel met de vraag waar mijn leven nou eigenlijk heen gaat en hoe het verder moet. Ik ben begonnen aan ‘het dertigers dilemma’ en het is in ieder geval goed om te weten dat ik niet de enige ben die met soortgelijke vragen rondloopt.

PD_feb2016_27b

 

En last but not least: ik ben weer met een leuk nieuw project bezig, waar dit een kleine tipje van de sluier van is. Dokter Paca komt je onderzoeken als je je niet lekker voelt. En hij heeft het erg druk met de heersende griepepidemie.

PD_feb2016_28

 

Zo. Dat waren 5 maanden in vogelvlucht. Wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments.