Photo Diary: September 2015

PhotoDiary_September2015_0
September is inmiddels al lang en breed weer voorbij, maar ik ben jullie nog steeds een Photo Diary van de afgelopen maand verschuldigd. Voor mij zat september vol met leuke projecten, een minivakantie en een paar leuke uitjes. Wil je altijd op de hoogte zijn van waar ik mee bezig ben? Volg me dan op instagram (@verabertens).

Samen met vriendinnetje Renie bezocht ik een ‘Amish Quilts’ expositie hier in Museum de Pont in Tilburg.

PhotoDiary_September2015_2

Mijn bestie was een tijdje geleden jarig en ik besloot haar mee te nemen naar een nieuwe platenzaak bij mij in de buurt om haar verjaardagscadeau uit te zoeken. Lunchen, bijpraten en plaatjes luisteren; veel beter kan het niet worden. Voor haar was de buit de nieuwste van Florence & The Machine en voor mij een kerstplaat van Elvis.

PhotoDiary_September2015_2b

PhotoDiary_September2015_3

Ik was druk bezig met een geboortekaartje. De baby zal later deze maand geboren worden dus het wordt heel spannend!

PhotoDiary_September2015_4

Ik had een keer een enorme baaldag. Ik werd mega chagrijnig wakker en ik kon het niet van me afschudden. Na mezelf heel de ochtend in de weg te hebben gezeten besloot ik dat het ’s middags tijd was voor een chai latte en taart.

PhotoDiary_September2015_4b

Ik dook het Tilburgse Wandelbos in om de pindaslinger die ik voor Team Confetti maakte te fotograferen. Er zijn vervelender plekken om te werken!

PhotoDiary_September2015_5

PhotoDiary_September2015_9

Ik tekende deze mini-meeuw. In welk project die zal shinen ontdek je later.

PhotoDiary_September2015_6

Het was weer hoog tijd voor een dagje Efteling. Dit was de eerste keer dat we Baron 1898 zagen (ik durfde er niet in want ik ben een schijterd) en wat is hij mooi! Verder moest ik natuurlijk de mechanische kip een ei laten leggen, want ik ben gek op ballenautomaten en alles wat daarop lijkt.

PhotoDiary_September2015_6b

PhotoDiary_September2015_7

PhotoDiary_September2015_7b

Toen was het Mercado de Belcrum. Op deze relatief zonnige dag (tussen heel veel kletsnatte dagen door) mocht ik daar al mijn items weer tentoonspreiden en verkopen. Good times!

PhotoDiary_September2015_8

Over raar weer gesproken: Check deze dubbele regenboog boven Tilburg.

PhotoDiary_September2015_9b

Deze mooie vintage ketting kreeg ik van de lieve Marjolein van Vintagestore.

PhotoDiary_September2015_10

Afgelopen maand vond het Snor Festival weer plaats. We hebben een topdag gehad en heel veel bekenden gezien en gesproken. Maar ‘op de foto als zeehond’ van Ilse Weisfelt was misschien wel mijn favoriet.

PhotoDiary_September2015_11

Zoals ik eerder al zei was september ook een maand van een mini-vakantie. Ik vertelde er vorige week al uitgebreid over. We hadden een top tijd op Camp Silver op Texel!

PhotoDiary_September2015_12

PhotoDiary_September2015_13

Voor een workshop tijdens Meet the Blogger (waar ik afgelopen weekend was) liet ik wat van mijn instagram foto’s afdrukken. Wat is dat toch met foto’s, dat ze voor je gevoel een stuk bijzonderder worden wanneer je ze kunt vasthouden?

PhotoDiary_September2015_14

En last but not least: Een wijsheid die ik tegenkwam in het Juttersmuseum op Texel. Hoewel ik graag leef voor mijn werk (want het is zo leuk), moet ik soms iets beter onthouden dat ik ook tijd moet maken om te ontspannen.

PhotoDiary_September2015_15

Tot zover september! Ik kan niet wachten om te zien wat de rest van oktober voor me in petto heeft.