Photo Diary: Mei 2015

PhotoDiary_May2015_0
Het is weer de eerste week van een nieuwe maand en dat betekent dat jullie de maandelijkse Photo Diary nog van me tegoed hebben! Deze maand maakte ik een tripje naar Engeland, stak ik wat tijd en energie in nieuwe visitekaartjes en was ik jarig. Oh en er gebeurde nog veel meer, dus lees snel verder!

De eerste dag van mei was het de dag van de arbeid. Voor deze gelegenheid maakte ik een gratis printable om de ondernemers onder ons eens in het zonnetje te zetten!

PhotoDiary_May2015_1

Ik werkte aan mijn vijfde gastblog voor Team Confetti en maakte ter ere van de zomer gratis te downloaden telefoon-wallpapers. Dit was daar een ‘work in progress’ shot van.

PhotoDiary_May2015_2

Het was best lekker weer de afgelopen maand (ofja, soms dan) en dus kon eindelijk het dak van mijn auto weer open. Cabrio-rijden is echt een van de leukste dingen die er is!

PhotoDiary_May2015_3

Ik was voor de verandering eens als consument op de Swan Market in plaats van als vendor. Daar kochten we deze awesome cactus mét sombrero van Beton And More.

PhotoDiary_May2015_4

Mei was ook een hele drukke maand. Ik was dus blij dat ik een avondje vrij kon nemen om Netflix te kijken en wat verse popcorn voor mezelf te maken.

PhotoDiary_May2015_5

Nog een achter de schermen foto van één van de wallpapers waar ik aan werkte.

PhotoDiary_May2015_6

Sommige projecten vragen om een nieuw en leeg schetsboek. Ik heb al een eeuwigheid een concept in mijn hoofd voor een prentenboek en eindelijk heb ik er een schetsboek voor gekocht. Hopelijk krijg ik binnenkort wat meer ‘vrije’ tijd om eraan te beginnen.

PhotoDiary_May2015_7

Ik kreeg SUPER leuke snail mail van de lieve Ingrid.

PhotoDiary_May2015_8

Het was moederdag! Tijd om wat aandacht te besteden aan mijn mama en alles wat ze voor me gedaan heeft.

PhotoDiary_May2015_9

John en ik gingen op mini-vakantie naar Engeland. We verbleven op de boerderij van vrienden van ons en dit was elke morgen ons uitzicht.

PhotoDiary_May2015_10

En ik ga nergens op vakantie zonder lama op een stokje, dus ik creëerde ook nog een mini lama-invasie.

PhotoDiary_May2015_11

Ik zat al een tijdje in mijn maag met het feit dat ik mijn visitekaartjes niet meer zo goed bij mij en mijn werk vond passen. En dus ging ik aan de slag met nieuwe ontwerpen.

PhotoDiary_May2015_12

In Engeland kocht ik dit geweldige party-bus blik. Ik heb een zwak voor opbergblikken.

PhotoDiary_May2015_13

Al een tijdje neem ik me voor om wat aan de ergonomie van mijn werkplek te doen. Toen ik in dit huisje kwam wonen wist ik niet dat ik uiteindelijk full-time ondernemer zou worden en ik nam genoegen met een simpel bureau en een bureaustoel die ik van iemand kreeg. Maar na al jaren elke dag door te brengen op deze plek kreeg ik (soms heftige) klachten in mijn nek, schouders en rug. Ik leende deze ergonomische stoel van een zitspecialist in de buurt om een week uit te proberen. Ik was meteen verkocht. Over zes weken komt mijn eigen exemplaar en ik kan eigenlijk niet wachten tot het zo ver is.

PhotoDiary_May2015_14

Vers van de pers; mijn nieuwe visitekaartjes. Een uitgebreid(er) artikel over het werkproces en het resultaat zie je volgende week op deze blog!

PhotoDiary_May2015_15

Ik kocht een tros bananen en vond daarop deze Minion!

PhotoDiary_May2015_16

En ik was jarig op de laatste dag van mei! Ik deed een poging tot het maken van een funfetti cake, maar ondanks dat ik het heel graag zou willen vrees ik dat ik nooit een keukenprinses zal worden. Het begon al met het beslag; ik gebruikte te harde boter en ik heb geen mixer, waardoor ik (boter)klonten in mijn beslag had. Daarom besloot ik mijn beslag te föhnen net zolang tot de klonten verdwenen waren (move over, Nigella). Vervolgens pleurde ik wat eetbare confetti door het beslag en zette ik de cake in de oven in het volste vertrouwen dat het goed zou komen. Ik kon mezelf nauwelijks bedwingen te wachten met het aansnijden van de cake tot het bezoek kwam en toen het eenmaal zo ver was bleek alle eetbare confetti tijdens het bakken naar beneden gezakt te zijn. Meeeeeh. Geen funfetti cake, maar funfetti bodem dus. Hij smaakte er gelukkig niet minder om, maar hij gaat nog wel een keer in de herkansing. (Als iemand weet hoe ik dit in de toekomst kan voorkomen; let me know!). Oh en trouwens; deze verjaardag was echt de beste ooit! Later deze week vertel ik waarom.

PhotoDiary_May2015_17

Wil je 24/7 up to date blijven van wat ik doe? Volg me dan op instagram!