Photo Diary: Maart 2016

PhotoDiary_Maart0Maart is weer voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een kleine update van wat ik afgelopen maand allemaal heb gedaan. Het is een drukke en bijzondere maand geweest en ik heb een hoop met jullie te delen, dus lees snel verder. Oh en wil je gedurende de maand up to date blijven, volg me dan op instagram (@verabertens).

Ik maakte wat glitterpillen voor mijn nieuwe beterschapskaart die net uit is.

PhotoDiary_Maart1

 

Naast de beterschapskaart maakte ik ook een kaart voor wanneer er een baby geboren is. Ik word dus echt heel blij en ‘zen’ van het maken van van dit soort composities.

PhotoDiary_Maart2

 

De slingerapen die ik maakte voor de achterkant van mijn nieuwe verjaardagskaart is een van mijn alltime favoriete illustraties geworden.

PhotoDiary_Maart3

 

Samen met John en de bestie bezocht ik Hal 88: een nieuwe foodhall die in Tilburg geopend is.

PhotoDiary_Maart4

 

Ik vierde een feestje met deze slang (raad eens wie de meeste taart op had?).

PhotoDiary_Maart5

 

Ik stond met John in de krant met een artikel over de situatie van ZZP’ers op de woningmarkt.

PhotoDiary_Maart6

 

Ik waagde het leven van mijn printer door op tissues te printen voor een paas-DIY die ik maakte voor Team Confetti.

PhotoDiary_Maart7

 

Ik bezocht de nieuwe expositie van Karel Appel in het Gemeentemuseum in Den Haag. Ondanks dat het wel de moeite waard was, had ik wel meer van zijn tekeningen willen zien. Die blijf ik toch het mooist vinden.

PhotoDiary_Maart8

PhotoDiary_Maart9

 

Het schilderij hieronder was mijn favoriet. Ik bedoel; het heet ‘Kleine Hiep Hiep Hoera’. Dan kan het wat mij betreft al niet meer stuk.

PhotoDiary_Maart10

 

Het was een stralende dag en dus besloten John en ik de tram te pakken naar Scheveningen, waar we tijdens zonsondergang een burger aten bij Firma Pickles (die daar tegenwoordig een vestiging heeft op de Pier).

PhotoDiary_Maart11

 

Het was druk aan het ‘producten-front’ deze maand, want naast drie nieuwe kaarten bracht ik ook deze ultrafeestelijke sticker uit (later hierover meer, maar mocht je niet kunnen wachten: hij is HIER al te bestellen).

PhotoDiary_Maart12

 

Zoals gezegd had ik een drukke maand en als mijn hoofd dan ergens niet naar staat, dan is het wel naar koken. Gelukkig heeft mijn bestie Anneloes (van Bureau Ratjetoe) de lekkerste pastasaus die zo uit een potje in de pan kan. Super lekker, gezond en dus makkelijk. Ik heb er afgelopen maand al twee versleten. (En ja, ik maak schaamteloos reclame voor haar!)

PhotoDiary_Maart13

 

Het eerste vooruitexemplaar van Babyspel viel bij me op de deurmat. En hoewel het openmaken van een pakket drukwerk altijd spannend is, rukte ik ditmaal met zware hartkloppingen en zweethandjes de envelop open. Gelukkig waren die zenuwen voor niets, want het boek is supermooi geworden!

PhotoDiary_Maart15

PhotoDiary_Maart16

 

Het was tijd voor een klein zelfportretje. Waar ik dat precies voor nodig heb zie je hier binnenkort!

PhotoDiary_Maart18

 

Ik ontving een hele doos vol Babyspel om zelf te verkopen. Ze waren net op tijd voor de Swan Market van afgelopen maand.

PhotoDiary_Maart19

 

Ik zei het al: het was dus tijd voor de eerste markt van dit jaar. Ik blijf dit soort markten altijd zo leuk vinden. Je ziet vaak veel bekenden, maar laat ook onbekenden kennismaken met je werk.

PhotoDiary_Maart20

PhotoDiary_Maart21

 

Net te laat voor de Swan Market, maar wel net binnen zijn deze twee nieuwe emblemen: Frenchie Fries en Pigeon Party Committee. Uiteraard worden deze later nog fatsoenlijk geïntroduceerd op de blog.

PhotoDiary_Maart22

 

Aan de hand van de superhandige tutorial van mede Team Confetti-lid Noortje maakte ik ein-de-lijk een fatsoenlijke e-mail handtekening. Dat stond al een eeuwigheid op mijn to-do lijstje, maar het kwam er steeds niet van. Ik voel me ineens een stuk volwassener in mijn ondernemerschap.

PhotoDiary_Maart23

 

En toen was het moment daar: voor het eerst spotte ik Babyspel bij de boekhandel. Als echte toerist-van-mijn-eigen-werk moest ik daar een foto van maken natuurlijk.

PhotoDiary_Maart24

 

En alsof ik me nog niet bijzonder genoeg voelde waren er een heleboel mensen die een gesigneerd exemplaar bij me bestelden. Zo leuk om het boek te voorzien van een persoonlijke boodschap! (Dit kan overigens nog steeds, vul het contactformulier onderaan dit blogartikel dan even in).

PhotoDiary_Maart25

 

Zo. Dat was weer een maand in vogelvlucht. Op naar de volgende!