Party animal clutches

6
With all these after-roadtrip blogposts, it’s almost like all I’ve done these past weeks is roadtrip-afterglowing. Well, no. Although I am spending a fair amount of time editing roadtrip photo’s to share on this blog, my business is also up and running as usual again, which means that I’m taking on new projects and designing new products.

Speaking of new products, today I present to you these new clutches I made with my new Party Animal fabric. They are now available in my Etsy shop. What do you think?

Met al die ‘after-roadtrip’ artikelen die ik hier de afgelopen weken met jullie deel lijkt het net alsof ik de laatste tijd niets anders doe dan nagenieten. Nou, nee. Hoewel ik behoorlijk wat tijd besteed aan het selecteren, nabewerken en delen van roadtrip-foto’s hier op de blog, is mijn bedrijf ook weer helemaal ‘up and running’, wat betekent dat ik bezig ben met allerlei leuke nieuwe projecten en met het ontwerpen van nieuwe producten.

Over nieuwe producten gesproken: vandaag wil ik jullie deze nieuwe beursjes laten zien, die ik maakte met mijn nieuwe Feestbeesten stof. Ze zijn nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Wat vinden jullie ervan?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10