Nieuwe layout Etsy shop

Etsyshop_nieuw-2

Een tijdje geleden showde ik hier vol trots mijn nieuwe (oer Hollandse) webshop, maar als je recentelijk ook mijn Etsy shop hebt bezocht dan zul je zien dat daar ook een en ander is veranderd in de layout. Etsy wilde namelijk de individuele shops meer de ruimte geven een ‘eigen gezicht’ te creëren. Een goed voorbeeld hiervan is de brede shop-banner die ik nu dankbaar in mijn shop heb geplaatst. Ook zijn de product-afbeeldingen groter dan voorheen, iets waar ik sowieso fan van ben, aangezien het op Etsy vrijwel allemaal draait om beeld.

 

Etsyshop_nieuw

 

Leuk, dat ‘nieuw is beter’, maar hoe zag de oude versie er dan uit? Nou, zo:

Etsyshop_oud

 

Wat vind jij van de nieuwe layout? Beter dan de oude of juist niet en waarom? Laat het me weten in de comments!