Nieuw binnen: Weekplanner!

Weekplanner_1
Ja ja, jongens! Hij is er hoor! Het heeft even geduurd maar ik mag het eindelijk met gepaste trots melden: Vorige week stond er 17,5 kilo aan weekplanners (en een postbode) bij mij voor de deur. En wat zijn ze mooi geworden (al zeg ik het zelf). Ze maakten hun debuut op Mercado de Belcrum afgelopen weekend en ze vlogen de kraam uit. Sinds iets eerder deze week zijn ze te koop in mijn Etsy shop en vandaag laat ik ze hier zien.

Weekplanner_5

Weekplanner_2

Weekplanner_6

Ik ben altijd al een mega ‘sucker for officeporn’ geweest. Ik vind hippe kantoorartikelen super leuk en het maken van een weekplanner (een product dat ik tot op heden van andere merken altijd verslond) stond al erg lang op mijn wishlist. Combineer die wens met de geniale ingeving om characters te illustreren met kantoorartikelen en het idee voor de planner was geboren!

Weekplanner_7

Weekplanner_3

Weekplanner_8

Weekplanner_9

De weekplanner is gedrukt op 90 grams wit papier. Het blok is aan de lange kant gelijmd en het bestaat uit 50 A4 vellen. Als je dus twee weken vakantie rekent (waarin je niks hoeft te plannen, mag ik aannemen) gaat deze blok een heel jaar mee! Elke planner is netjes in plastic ingepakt en is dus te koop in mijn Etsy shop en aankomende zondag op Seinfestijn in Haarlem.

Weekplanner_4

Weekplanner_10

Weekplanner_11

Weekplanner_12

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!