Nieuw binnen: Tuinieren stickers

Tuinieren-sticker_1
In mijn ‘5 things I’m doing right now‘ van vorige week schreef ik er al over: ik heb dus stickers laten maken van mijn favoriete illustratie die ook voorkomt op mijn weekplanner. Misschien vind ik het wel één van mijn leukste illustraties ooit, maar aangezien je een ouder ook niet laat kiezen tussen zijn kinderen durf ik dat niet hardop te zeggen. Goed, een sticker dus. En wat voor één!

Tuinieren-sticker_2

Hij is lekker groot (14,5 centimeter breed bij 9,5 centimeter hoog) en deze keer niet transparant (zoals mijn andere stickers), maar wit, zodat je hem ook op donkere ondergronden kunt plakken. Hij is wel (net als mijn andere stickers) gedrukt op stevig vinyl dat ook buiten te gebruiken is. Je kunt er dus ook je schutting mee behangen als je wilt. Meer lentegevoel kun je niet krijgen toch?!

Tuinieren-sticker_3

Tuinieren-sticker_4

De sticker is vanaf nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop!

Wat vinden jullie ervan?