Nieuw binnen: Surprise box!


Al sinds ik me kan herinneren heb ik een fascinatie voor alles waar het woord ‘verrassing’ voor, op of bij staat. Vertel mij dat ik iets niet mag weten en ik doe alles om het bij je te ontfutselen. Zo ben ik dus ook al sinds jaar en dag gek op verrassingspakketten. Of je ze nu kunt winnen of kopen; er is iets dat verrassingen onweerstaanbaar maakt. Daarom vind ik het ook frappant dat ik niet eerder op het idee gekomen ben om zelf een verrassingspakket aan te bieden in mijn webshop. Maar vandaag komt daar verandering in!

Want de Surprise Box zag het levenslicht. Dit is een super mooi cadeaudoosje dat tot de rand gevuld is met willekeurig gekozen producten uit mijn shop. Dus kun je niet kiezen welke producten uit mijn shop je wilt hebben? Dan biedt de Surprise Box uitkomst.

Het beste aan dit hele verhaal is nog wel dat de Surprise Box gevuld is met producten van een totale waarde van €25. Dat is een koopje met een ‘grote K’, want de Surprise Box heeft tot eind oktober een introductieprijs van €15 (normale prijs €17,50).

Houd er rekening mee dat de inhoud van de Surprise Box willekeurig wordt gekozen en dat de items die zijn afgebeeld dus misschien niet in jouw Surprise Box zitten. Anders zou het geen verrassing meer zijn toch?

De Surprise Box is 25 cm breed, 20,5 cm lang en 5 cm hoog. Hij is gemaakt van stevig karton en sluit met een mooi lintje. Je Surprise Box wordt met pakketpost verzonden.

Waar wacht je nog op? Koop jouw Surprise Box in mijn Etsy shop of Webwinkel.