Nieuw binnen: Postzegel sticker

PostzegelSticker_1
Ik was toe aan wat anders. Voor mijn gevoel ziet de manier waarop ik mijn bestellingen inpak er al jaren hetzelfde uit en het was tijd om iets nieuws in de mix te gooien. Daarom ontwierp ik deze postzegel sticker die ik (naast de gewone frankering van de post, uiteraard) op de grotere enveloppen/doosjes plak die de deur uit gaan.

PostzegelSticker_2

 

Al een hele tijd leek het me leuk eigen postzegels te ontwerpen, maar ik vond de ‘echte postzegels’ verhoudingsgewijs wat aan de dure kant. Vandaar dat ik heb besloten mijn pakketten te blijven frankeren met mijn labelwriter en deze sticker met ‘nep-zegels’ er gewoon ‘voor de leuk’ bij te plakken.

PostzegelSticker_3

PostzegelSticker_4

 

Nu twijfel ik nog of ik deze stickers ook zal gaan verkopen in mijn Etsy shop, aangezien ik daar op instagram wat vragen over kreeg. Zouden jullie dat zien zitten? Laat het me weten in de comments!