Nieuw binnen: Luchtballonnen kaart

Luchtballonnen-kaart_1_BLOG
Ik heb het er al een hele tijd over, maar ze zijn dan eindelijk binnen; mijn Luchtballonnen ansichtkaart. Ik was zelf zo blij met deze illustratie (die ik in eerste instantie maakte als gratis te downloaden telefoon wallpaper) dat ik besloot er een ansichtkaart van te maken. Voor het eerst in tijden trok ik mijn aquarel weer eens uit de kast om de achterkant mee te illustreren. En dat is me best goed bevallen!

Luchtballonnen-kaart_2_BLOG

Uiteindelijk is het een kaart geworden voor allerlei gelegenheden; als je iemand mist, verliefd bent, of wilt opvrolijken. Hij kan (wat mij betreft) zelfs dienst doen als condoleance kaart, want een melancholisch ondertoontje heeft hij wel.

Luchtballonnen-kaart_3_BLOG

De kaart is gedrukt op 300 grams sulfaatkarton op A6 formaat (10,5 cm bij 14,8 cm). Hij is afgewerkt met een matlaminaat op de voorkant, waardoor hij een beetje satijn-achtig aanvoelt. Klinkt heel fancy en dat is het ook! Hij is verkrijgbaar in mijn Etsy shop.

Luchtballonnen-kaart_4_BLOG

Luchtballonnen-kaart_5_BLOG

Wat vind jij van de kaart? Ter ere van welke gelegenheid zou je hem versturen? Laat het me weten in de comments!