Nieuw binnen: Lama shoppers!

LlamaToteBag_BrownIncaPastel_1_VierkantMisschien had je ze al voorbij zien komen op instagram: mijn nieuwe lama shoppers! Aangezien het plastic tasjes verbod een blijvertje is (en maar goed ook overigens hoor!) combineer ik met deze shoppers het nuttige met het aangename. Het idee voor deze shoppers was er al lang, maar ik vond het lastig de keuze te maken tussen het laten bedrukken van de welbekende canvas tas of het met de hand maken van mijn eigen shoppers met lama stof.

Zoals je kunt zien is het de laatste van die twee opties geworden. Niet alleen omdat ik het net even wat bijzonderder vond dan de ‘standaard’ canvas tas, maar ook omdat ik dan een goed excuus heb om eens in de zoveel tijd eens dingen met de hand te maken. Dat is iets waar ik nooit genoeg van krijg.

LlamaToteBag_KakiCactus_1

LlamaToteBag_KakiCactus_2

LlamaToteBag_KakiCactus_4

LlamaToteBag_KakiCactus_5

 

De details:
De tas is bovenaan ongeveer 32 cm breed. Naar beneden toe wordt hij iets smaller, omdat er een platte bodem in zit waardoor je items niet platgedrukt worden. Onderaan is de tas ongeveer 26 cm breed. De platte bodem is ongeveer 6,5 cm diep.
De shopper is ongeveer 35 cm hoog.
De stof aan de buitenkant is een combinatie van een donkerbruin-kleurig 100% katoen canvas en een ‘multicolour’ geprint synthetisch su√®de.
De shopper is niet gevoerd.
De schouderbanden zijn gemaakt van een stof van 100% katoen en zijn voorzien van een ingestreken versteviging voor extra draagkracht.

LlamaToteBag_BrownIncaPastel_1_Vierkant

LlamaToteBag_BrownIncaPastel_2

LlamaToteBag_BrownIncaPastel_4

LlamaToteBag_BrownIncaPastel_5

 

De shopper met cactussen is op dit moment even uitverkocht (dat ging heel snel!), maar ik beloof jullie dat ik ze zo snel mogelijk ga bijmaken. Van de bruine versie met pastel-bandjes zijn er nog twee verkrijgbaar in mijn Etsy shop.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!