Nieuw binnen: Kerstkaart!

Kerstkaart_2015_1_BLOG
Hoe druk ik het ook heb, er gaat geen jaar voorbij dat ik geen kerstkaart ontwerp. ‘De kerstkaart’ is toch wel een hoogtepuntje in het jaar en ondanks dat ik het (zoals eerder deze week al gezegd) bizar druk heb met andere dingen kon ik niet leven met het idee dat er dit jaar geen zou komen. Ik maakte dus nog wat extra overuren (die paar meer konden er ook nog wel bij) en dat resulteerde in deze kerstkaart!

Kerstkaart_2015_2_BLOG

Velen van jullie weten het misschien al, maar ik ben gek op verzamelingen. En op kerstige dingen. Deze kerst-verzameling-kaart is daar dus een logisch gevolg van. Op deze kaart vind je onder andere een sneeuwman van marshmallows, een ezel die zijn kerstbal-ballonnen oplaat en een T-Rex die een ritje maakt op zijn glittervarken.

Kerstkaart_2015_3_BLOG

Kerstkaart_2015_4_BLOG

Kerstkaart_2015_5_BLOG

De kaart is 10,5 cm breed en 14,8 cm hoog. Hij is gedrukt op 300 grams sulfaatkarton en hij is afgewerkt met matlaminaat (een satijn-achtig laagje). Je kunt hem per stuk of per setje van vijf (dat laatste is voordeliger) kopen in mijn Etsy shop.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!