Nieuw binnen: Geborduurde emblemen!

nieuwe-geborduurde-emblemen
Iedereen die mij een beetje volgt hier op dit blog of op social media wist inmiddels wel dat ze eraan zaten te komen, maar vandaag kan ik ze met gepaste trots officieel aan jullie presenteren: Mijn nieuwe geborduurde emblemen!

The Almighty Avocado
Ik hoorde op tv weer eens wat over ‘superfoods’ en ik moest ineens denken aan een avocado met een superhelden cape. Tadaaaaaa; idee geboren! (Ja, zo snel en makkelijk gaat het soms echt). Ik had deze illustratie al eventjes half-uitgewerkt in een schetsboek staan, maar het kwam er maar niet van om hem in te kleuren en uit te werken tot ‘borduurbestand’. Tot voor kort, want deze macho mocht ik vorige week in mijn studio verwelkomen. Superfoods to the rescue!

almightyavocado_1b

almightyavocado_2

almightyavocado_3

 

Dachshund Donut
Het idee voor deze jongen is eigenlijk ‘geboren’ tijdens het ontwerpen van de Team Confetti Agenda cover. Way back, toen ik aan het allereerste ontwerp werkte dat het uiteraard niet is geworden (dat wordt het zelden, namelijk) was deze teckel-donut een belangrijk onderdeel van dat ontwerp. Toen de definitieve cover eenmaal een andere wending nam bleef ik deze illustratie zo leuk vinden dat ik besloot er een embleem van te maken. En zo geschiedde! Ik vind het oprecht een van de leukste illustraties die ik ooit heb gemaakt.

dachshunddonut_1

dachshunddonut_2

dachshunddonut_3

 

Beide emblemen zijn nu verkrijgbaar in mijn webwinkel en Etsy shop. Welke vind jij de leukste en zou je al weten waar je hem op zou strijken? Laat het me weten in de comments!