Nieuw binnen: FalalaLama kerstkaart

Falalallama postcard_1
Kerst valt vroeg dit jaar. Ja, je las het goed in de titel van dit artikel: ik heb een nieuwe kerstkaart ontworpen! Nu is het echte ontwerpwerk inmiddels alweer een aantal maanden geleden (de eerste schetsen ontstonden al in december), maar soms duurt het proces van schets tot eindproduct net even wat langer dan je denkt. En hoewel ik normaal gesproken elk jaar één kerstkaart ontwerp, was dit zo’n idee wat er simpelweg uit móést. En dus presenteer ik jullie vandaag mijn nieuwste kerstkaart!

Falalallama postcard_3

 

 

Voor deze kaart werd ik geïnspireerd door het welbekende kerstlied ‘deck the halls with boughs of holly‘. En dan met name het ‘falalalala lala la la’ deel. Want de stap van ‘lala’ naar ‘lama’ is maar een kleine. Illustreer er wat zingende lama’s bij en voeg wat zilverfolie toe et voila: a kerstkaart is born.

Falalallama postcard_2

 

 

Met deze kaart wens je al je vrienden en familie een fijne kerst EN geef je ze een gratis muzikale oorworm. Wat wil een mens nog meer?!

Falalallama postcard_4

 

 

Hij is 10,5 cm breed en 14,8 cm hoog. De kaart is gedrukt op 300 grams sulfaatkarton en hij is mat afgewerkt. Door deze afwerking is deze kaart het beste beschrijfbaar met een fineliner in plaats van een balpen.

Falalallama postcard_5

 

De kaart is vanaf nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop! Per stuk of in voordeelsetjes van 5 stuks.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments.