New website sneak-peek

About

Zoals ik eerder dit jaar al vertelde heeft het vernieuwen van mijn website één van de hoogste prioriteiten op het moment. Sinds ik deze website (die toen nog voornamelijk diende als portfolio, niet als blog) in 2009 begon is er veel veranderd. Ik kan wel stellen dat ik zelf een heel ander persoon ben geworden dan ik was toen ik net begon met ontwerpen. Om maar te zwijgen over hoe mijn werk over de jaren is veranderd; langzaam ben ik van grafisch ontwerper uitgegroeid tot illustrator/product-ontwerper. Mijn mening over wat ‘mooi’ is, is nu behoorlijk anders ten opzichte van die van vijf jaar geleden. Hetzelfde geldt voor de manier waarop ik naar het leven, ‘design’ en andere zaken kijk.

Om een lang verhaal kort te maken: alles is drastisch veranderd. Behalve mijn website. Dus bereid je voor op drastische veranderingen binnenkort. Vandaag wil ik vast wat afbeeldingen met jullie delen die een prominente plaats zullen krijgen binnen de nieuwe website:

As I told you earlier this year, the make-over of my website is one of my biggest priorities right now. Ever since I started this website back in 2009 (back then, it was more of a portfolio site than a blog), a lot has changed. I can say I’m pretty much a different person now than I was when I first started designing. Not to mention my work and style have changed; I’ve slowly evolved from graphic designer to illustrator/product designer. My opinion has changed when it comes to aesthetics, not to mention how much my view on life, design and other pretty things differs from how everything was five years ago.

Long story short: everything has changed. Except for my website. So be prepared for a big change that’s coming up soon. Today, I’d like to share some images with you that will have a prominent place in the new website:

Contact

 

Shop

 

Portfolio