Mijn column in Maak Magazine

MaakMagazine_1
Een tijdje geleden vertelde ik het jullie al in mijn ‘5 things I’m doing right now‘ artikel; ik schreef een column voor Maak Magazine. En hoewel ik al vaker in magazines heb gestaan met mijn producten, was dit de eerste keer dat ik ook daadwerkelijk een column mocht schrijven en dat was zó leuk om te doen. Ik schreef een kort stukje over mijn liefde voor stof; een liefde die ik al heel lang bij me draag.

MaakMagazine_2

MaakMagazine_3

Maar het column was niet het enige: ook mijn beursje met monsters wordt genoemd in het magazine én mijn beursje met feestbeesten staat in de inhoudsopgave. Het blijft bizar om zo je eigen werk terug te zien en te weten dat een heleboel mensen het gaan zien en/of lezen. Dank je wel Anke, Anne en Nikki dat jullie me zo overvloedig hebben willen vertegenwoordigen in jullie mooie magazine! Als je een exemplaar van dit magazine wilt bestellen, dan kan dat hier.

MaakMagazine_4

MaakMagazine_5

MaakMagazine_6

MaakMagazine_7

MaakMagazine_8

MaakMagazine_10