Mijn 10 favoriete instagram accounts van dit moment

Instafaves_1
Iets meer dan een jaar geleden deelde ik er al tien met je: Instagram accounts die mij blij maken. Instagram blijft voor mij het leukste (en toegegeven: meest jaloersmakende) sociale medium van dit moment. De ongeschreven regel is dat alles wat op instagram verschijnt ‘mooi’ moet zijn en laat ik nou ontzettend van mooie dingen houden. Daarom vond ik het weer eens tijd worden om jullie te voorzien van wat ‘volg-inspo’. Houd je vast, want hier komen mijn 10 favoriete instagram accounts van dit moment:

Studio Binky
Het leuke van Lydia’s account vind ik dat ze een mooie balans weet te vinden tussen het delen van afbeeldingen van de dingen die ze maakt en van haar privĂ©-leven. Hoewel ik ‘alleen-werk’ accounts ook graag volg vind ik het persoonlijk altijd leuk om te zien (en laten zien) welke persoon er achter het werk zit. Als kleine ondernemer kan dat en ik vind dat je daar gebruik van moet maken. By the way: Is Lydia’s Disco Pineapple patch niet de leukste die je ooit hebt gezien?

Studiobinky

 

Wildernessridgetrailllamas
Toegegeven: Voor het volgen van deze account moet je een echte lama-fan zijn, maar ik ben dat toevallig en ik ben echt crazy about deze account. Zeker omdat het momenteel ‘cria season’ is (ofwel: er worden HEEL VEEL kleine lama’s geboren op deze ranch) en ik dus dagelijks hardop zit the ‘aaaah’-en en ‘oooh’-en boven mijn telefoon. Het beste is nog wel dat deze lama’s worden ‘opgevoed’ tot ‘pack-llamas’ en dat je dus lange wandeltochten met ze kunt maken in het Amerikaanse landschap van Idaho. Ik zeg: wanneer gaan we?!

Wildernessridgetrailllamas

 

Fiance_knowles
Niet alleen de naam van dit account is briljant, Danielle tilt het ‘guerilla embroidering’ naar een totaal ander niveau. Je kunt hier vrijwel dagelijks genieten van prachtige freestyle borduurwerken. Wat wil een mens nog meer?

Fiance_knowles

 

Nutmegandhoneybee
Voor wie mij een beetje kent is het al lang geen geheim meer, maar ik ben GEK op taart. Sterker nog: je mag me ervoor wakker maken. Daarom watertand ik graag een aantal keer per week bij het zien van het account van Meghan. Zij maakt de mooiste eetbare kunstwerkjes die ik graag een keer in real life zou ontmoeten.

Nutmegandhoneybee

 

Lemon_freckles
Toni is Brits, heeft twee mopshonden (Douglas & Lola, die overigens ook hun eigen instagram account hebben), maakt supercute werk en is mijn stiekeme girlcrush. Ik ken haar een heel klein beetje (als in: we wisselen regelmatig reacties en berichten uit op instagram) en ze is ook nog eens super lief. Haar foto’s zijn erg zoet en girly.

Lemon_freckles

 

Blueeggsandtea
Ruth Allen maakt prachtige foto’s, heeft kippen en alpaca’s, illustreert en schildert. En al deze activiteiten vangt ze in haar prachtige, consistente instagram-feed.

Blueeggsandtea

 

Wiseapplevintage
Als je op zoek bent naar mooie (Amerikaanse) vintage items, dan kun je je tijd al kwijlend boven deze account doorbrengen. Ik heb zelf een aantal items afkomstig van Nikki in mijn huis staan en die items behoren nog steeds allemaal tot mijn favorieten. Maar kopen is niet noodzakelijk; alleen kijken is al fantastisch.

Wiseapplevintage

 

Lucy_mail
Als je van Snail Mail houdt dan is het account van Lucy een must-follow. Ik kijk uit naar de dag dat er bij mij zo’n mooie handbeschilderde enveloppe op de deurmat valt. Tot die tijd blijf ik gewoon naar Lucy’s foto’s kijken.

Lucy_mail

 

Monsieurbojangles
Als je de wanderlust-kriebels hebt dan waarschuw ik je: je symptomen zullen veel ernstiger vormen aannemen na het zien van dit account. Wanneer ik naar de foto’s van Roy kijk wil ik alles uit mijn handen laten vallen en er tussenuit knijpen. Okay, doei he.

Monsieurbojangles

 

Anndanger
Last but not least: Ann! Als groot Disney fan kijk ik vol bewondering naar haar illustratiewerk. Het ligt mijlenver weg van wat ik zelf doe, maar wat vind ik dit mooi. Ze weet als geen ander de ‘Disney sfeer’ te vangen in haar werk en het verwondert me dan ook niet dat ze regelmatig live signeersessies doet in de verschillende Disney parken. Career goals.

Anndanger

 

En mocht je nou nog niet uitgekeken zijn, ik heb zelf ook een instagram account waar ik zowel achter-de-schermen-beelden van mijn werk deel als zaken uit mijn personal life. Mijn account ziet er zo ongeveer zo uit:

VeraBertens

 

Welk account spreekt jou het meeste aan? Laat het me weten in de comments!