Logo ontwerp voor ‘You & Me Care’

Logo_YouAndMeCare_2015_BLOG
Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik bezig was met het ontwerpen van een logo. Vandaag deel ik dan eindelijk het eindresultaat met jullie!

Ik ontwierp dit logo voor ‘You & Me Care’; het bedrijf van Elke Doeser. Elke is hapto therapeut en werkt op freelance basis voornamelijk met mensen met een persoonsgebonden budget. Door middel van aanraking en samenwerking gaan haar cliĆ«nten zich weer thuis voelen in hun lichaam, gedachten en leven. Maar ondanks dat aanraking vaak intieme associaties kan oproepen is ook gepaste afstand onderdeel van het vak. Al deze eigenschappen van het bedrijf en Elke heb ik vastgelegd in bovenstaand logo en daar is een heel proces aan voorafgegaan. Volgende week deel ik in het kader van een ‘achter de schermen’ artikel dit werkproces met jullie, maar ik wilde jullie het eindresultaat niet langer onthouden.

Wat vinden jullie ervan?