Llama pillows for Yvonne

Pillows_1
A little while ago I met Yvonne at a housewarming party. We started talking about how she and her boyfriend were moving house and about my illustrations. One thing led to another and a few weeks later, I got an e-mail from Yvonne asking if I could make her some llama pillowcases for their new sofa. Uuuh…YEAH! So here’s how they turned out:

Een tijdje geleden ontmoette ik Yvonne op een housewarming. We raakten aan de praat over hoe zij en haar vriend gingen verhuizen en over mijn illustraties. Van het een kwam het ander en een paar weken later kreeg ik van Yvonne een mailtje met de vraag of ik twee lama kussens kon maken voor op hun nieuwe bank. Uuuuuh…JA! Zie hier het eindresultaat:

Pillows_2

Pillows_3

Pillows_4

Pillows_5

If you’re interested in something ‘custom’ for your home, you can always contact me!
Als jij zoiets speciaals voor in je huis ook wel ziet zitten, dan kun je altijd contact met me opnemen!