Kleine veranderingen

Changes_1
FOR ENGLISH: Please click ‘English’ in the sidebar on the left!

Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat er achter de schermen nog steeds ‘geklust’ wordt aan het uiterlijk en de werking van mijn blog. Vandaag is één van de grootste veranderingen doorgevoerd: Tweetaligheid. Nu hoor ik je denken; je blog was toch al tweetalig? Ja, maar niet zoals hij dat nu is! Je kunt nu namelijk in de zijbalk links de taal kiezen.

Een hele tijd geleden had ik veel volgers uit de Verenigde Staten. Om ervoor te zorgen dat zij zonder Google Translate te moeten gebruiken mijn blog konden lezen besloot ik Engels als voorkeurstaal te gebruiken hier. Maar ik merk dat veel Nederlandse bezoekers denken dat er geen Nederlandse tekst beschikbaar is of dat ze het gewoon lastig vinden om Engels te lezen. Daarom deze oplossing. Maar niet getreurd hoor Anglofielen, druk links op ‘English’ en je kunt (de meeste) van mijn artikelen ook gewoon nog in het Engels lezen!

Changes_2

Daarnaast heb ik om het jullie extra makkelijk te maken een ‘Misschien vind je dit ook leuk’ toegevoegd onderaan alle artikelen. Zo kun je zonder te zoeken lekker blijven doorlezen. Oh, en de reacties zijn iets overzichtelijker geworden.

Changes_3

Maar deze aanpassingen aan mijn blog zijn niet de enige (taal)aanpassingen die worden doorgevoerd. Ook mijn Facebook pagina zal vanaf nu in het Nederlands zijn, evenals mijn Twitter account. Omdat ik op instagram veel buitenlandse volgers heb blijft die voorlopig Engels.

Wat vinden jullie van deze veranderingen? Yay/nay?