Kerst to-go: Gratis kerstige telefoon wallpapers!

Wallpaper_Lampjes_OpTelefoonSpeciaal voor mijn laatste gastblog voor Team Confetti dit jaar maakte ik drie gratis feestelijke telefoon-wallpapers!

Mensen die mij goed kennen weten inmiddels dat ik he-le-maal gek ben van kerst. Hoe meer glitter, lampjes en hysterie hoe beter. Als ik een groot huis zou hebben dan zou ik het helemaal behangen met verlichte sterren, arrensleeën en rendieren. Helaas beschik ik (nog) niet over zo’n huis, dus voor nu doe ik het even met de gebruikelijke kerstdecoratie voor binnen.

Wat dus wat mij betreft ook echt niet mag ontbreken is een goede dosis ‘kerst to go’. To go, ja. Je las het goed. Want wat neem je nou overal mee naartoe dat ook best wat kerstdecoratie kan gebruiken? Juist, je telefoon. Ik heb dus voor jullie, lieve bloglezers, mijn handen weer eens uit de mouwen gestoken en een drietal kerst-wallpapers voor je smartphone gemaakt. De een is wat subtieler kerstig dan de ander (niet iedereen houdt van dezelfde mate van hysterie als ik, helaas), dus naar mijn idee is er voor elk wat wils!

 

Wallpaper_Slangenbezweerder_OpTelefoon

Wallpaper_SnakeCharmer_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de slangenbezweerder wallpaper hier.

 

Wallpaper_Bos_OpTelefoon

Wallpaper_Forest_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de bos wallpaper hier.

 

Wallpaper_Lampjes_OpTelefoon

Wallpaper_Lights_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de lampjes wallpaper hier. 

 

Welke van deze wallpapers is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments.

P.S.: Kun je nou echt niet genoeg krijgen van al dit kerstigs? Vorig jaar maakte ik ook al een set kers-wallpapers. Die vind je hier.