Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2016_wk10
Dames en heren, mag ik een roffel? Want het is LENTE! Hell yeah! Een tijdje geleden had ik het er al over dat ik hem soms kon ruiken, maar nu is het gewoon echt zo ver. Ik kan niet wachten tot ik weer zonder jas naar buiten kan en tot de dagen weer echt langer worden. Tot die tijd werk ik gewoon nog even door (time flies when you’re having fun). En met deze inspiratie gaat dat zeker lukken. Wat ga jij doen deze week?

Bronnen: 1. Verf | 2. Pier | 3. Stoelen | 4. Bloem | 5. Graffiti

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!