Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2016_wk09
Het is weer maandag! En hoewel er mensen zijn die maandag echt de meest vreselijke dag van de week vinden, ben ik er juist groot fan van. Want op maandag kan alles nog. Dan heeft de week nog de potentie om super-awesome te worden. Alsof je elke week een nieuwe kans krijgt. Toch, tof? Mocht jij nou toevallig zo iemand zijn die moeite heeft met de maandag, laat mij dan het leed verzachten met deze dosis inspiratie. Fijne week!

Bronnen: 1. Kristallen | 2. Dames | 3. Neon katten | 4. Stad | 5. Gordijn

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!